Lejonkungen: Förstå Simbas berättelse från en oklanderlig unge till att förvandlas till Lejonkungen! Klicka här för att veta releasedatum, handling och trailer.

The Lion King är en amerikansk musikdramafilm från 2019, regisserad och producerad via Jon Favreau. Sagan är skriven via Jeff Nathanson och producerad via Walt Disney Footage. Detta är en fotorealistisk datoranimerad remake av Disneys historiskt animerade film från 1994 med liknande titel.
I enlighet med Disneys Lejonkungen via Irene Mecchi, Jonathan Roberts och Linda Woolverton. Filmen var en gång en framgång på arbetsplatsen med 1,657 miljarder dollar.

Handlingen i filmen

Handlingen följer Simba, ett ömt lejon som kommer att behöva anta sin funktion eftersom den rättmätige kungen av sitt aboriginska territorium. Efter mordet på sin far, Mufasa, i händerna på sin farbror, Scar. Simba avgudar sin far, kung Mufasa. Scar, Mufasas bror – och tidigare efterträdare till tronen – har sina personliga planer. Kampen om Pleasure Rock är krossad med bedrägeri, tragedi och drama, och slutade till slut i Simbas exil. Simba, efter att ha träffat sina nya kompisar, avslöjar en metod för att hålla koll på tronen som är legitimt hans.Det smidda av filmen

Den majestätiska remaken spelar Donald Glovers röster som Simba, Chiwetel Ejiofor som Scar och James Earl Jones som Mufasa. Återigen, förmodligen den mest häpnadsväckande aspekten av detta castingblad är att Beyoncé har anslutit sig till de smidda som Nala.
Resten av det imponerande smidda rymmer Alfre Woodard som Sarabi, John Oliver som Zazu, Billy Eichner som Timon, Seth Rogen som Pumba, Keegan Michael-Key som Kamari och extra.

Lejonkungen befriar

Lejonkungen hade premiär i Hollywood den 9 juli 2019. Filmen visades en gång på bio i USA den 19 juli 2019. Det är utan tvekan en av de första biofilmerna som lanserades på Disney+. Aladdin, Toy Tale 4, Frozen 2, Captain Wonder och Famous person Wars: Den uppåtgående pushen av Skywalker lanserades en gång för henne.
Lejonkungen lanserades en gång via Walt Disney Studios House Leisure på Virtual HD den 11 oktober 2019. Den började streamas på Disney+ den 28 januari 2020.