League of Legends Patch-anteckningar: Klicka för att veta om releasedatum, spel, senaste uppdateringar och mer!

Spelet League of Legends är ett videospel med flera spelare på nätet. Riot Games är utvecklare och utgivare av spelet. Spelet följer en freemium-modell. Den förkortade versionen av spelet med namnet League of Legends: Wild Ritt släpptes för ett år sedan.

League of Legends är ett av de mest älskade och uppskattade PC-spelen i Nordamerika och Europa för det mest spelade spelet i 2017 års undersökning. Mer än 100 miljoner spelare spelade varje månad i september 2016. I september 2019 skröt spelet med nästan 8 miljoner toppanvändare varje dag.League of Legends: Releasedatum

Det har gått nästan elva år sedan spelet släpptes. Men det laddas fortfarande ner och njuts av många. Spelälskare spelar spelet med alla uppdateringar hittills.

Spelet släpptes den 27 oktober 2009. En förkortad version av spelet tillkännagavs för mobiler den 15 oktober 2019. 2019 års mästerskap i league of legends hade över 100 miljoner unika tittare.

League of Legends: Characters

Det finns totalt 132 mästare i legendernas liga. Varje karaktär är en gnista och älskad av många spelare. Avatarerna är en av anledningarna till att spelet fortfarande är trendigt.

Några av spelets huvudavatarer är

  • Vi är
  • Näsan
  • Shyvana
  • Volibear
  • Annie
  • Morgana
  • Caitlyn
  • Ashe
  • Skytt

League of Legends: Gameplay

League of Legends är ett online-stridsarenaspel för flera spelare i det tredimensionella isometriska perspektivet.Spelet består av två aktuella spellägen: Summoner’s Rift och Howling Abyss.

Matchen varar i 20 till 50 minuter i genomsnitt, och spelarna bör tävla inom den tiden. Laget bör arbeta tillsammans för att uppnå ett segertillstånd och förstöra kodbygget i fiendens bas. Spelare bör kontrollera sina respektive mästare med unika färdigheter. Spelare väljer eller tilldelas sponsorer innan varje match börjar.

League of Legends: Patch-anteckningar

Spelet har många patch-anteckningar och utvecklarna av spelet uppdaterar regelbundet patch-anteckningarna för spännande spel. Den senaste patchnoten som släpptes är 10. 17 patchnoter.

Två av de betydande förändringarna som kommer i League Patch 10.17 är för Caitlyn och Hecarim. Den här gången slår de ner en pinne igen. Den här uppdateringen är mer en mid-patch-uppdatering snarare än en fullständig patch.

Vi kan också förvänta oss nya patchnoteringar denna månad!

Anta att du inte har spelat spelet ännu. Skynda dig! Missa inte en bra upplevelse.

League of Legends: Trailer

Här är den officiella trailern för spelet. Njut av att titta!

Håll utkik för fler uppdateringar!