League of Legends patch 10.18-anteckningar: Psyops och Hextech-skins, VFX-uppdateringar!!

Angående Champion-utjämningsförändringar verkar det av allt att döma. För att bara vara ett litet blygsamt gäng redo för testning just nu för LoL fix 10.18. Vi kan dock hoppas på att något annat dyker upp under de följande två veckorna, angående LoL, välj 10.17. Riots post-top-notch av förändringar gjorde en direkt linje för livespelet just denna dag (onsdag 19 augusti). Vilket vi dessutom har kommit ihåg för att han antecknar under för att hjälpa till att hålla dig uppdaterad med allt under transport.
Hur som helst, nog från oss. Genast, här är LoL fix 10.18-anteckningarna (med en scramble på 10.17 slängd in!):
League of Legends patch 10.18-anteckningar – Psyops och Hextech-skins, VFX-uppdateringar | PCGamesN

LEAGUE OF LEGENDS PATCH 10.18 LÄSNINGSDATUM OCH STÄNGTID

LoL, fix 10.18, förväntas gå live onsdagen den 2 september 2020. Supporttiderna har ännu inte bekräftats. Ändå börjar de vanligtvis klockan 03:00 PT för NA-arbetare, 05:00 Storbritannien för EUW-arbetare och 03:00 CET för EUNE-arbetare, och fortsätter i cirka tre timmar.

LEAGUE OF LEGENDS PATCH 10.18 CHAMPION CHANGES

Mästarbyten

Här är en tidig ändringslista för patch 10.18

 1. Ahri – förändrats
 2. Ashe – nerfed
 3. Gallium – nerfed
 4. Jarvan IV – polerad
 5. Kayle – nervös
 6. Kog'Maw – nerfed
 7. Lux – förändrats
 8. Miss Fortune – buffad.
 9. Rumble – polerad
 10. Set – polerad
 11. Shen – nerfed
 12. Sona – nerfed
 13. Twitch – förändrats
 14. Xin Zhao – polerad

LEAGUE OF LEGENDS PATCH 10.18 NYA SKINS

PSYOPS EZREAL – 1350 RP

En ungdomlig superstjärna och den fräschaste utvalda i den förstklassiga PsyOps-enheten, Ezreals grova mystiska kapacitet koordineras av hans allvarligt överexpanderade självkänsla. Han har effektivt irriterat resten av sin grupp till den grad att de helt enkelt riktar honom mot hårda mål och halvt litar på att han hamnar död.

PSYOPS EZREAL PRESTIGE EDITION – 2000 EVENT TOKENS

Ezreals dominans av klärvoajanta militära strider har drivit honom högre än någonsin, med hänsyn till hans hanterare i överkommando. Han har lugnat ner ett stycke och fått lite respekt från sina besättningskamrater... hur otillräckligt det än är. Han har aldrig tystnat tillräckligt.

PSYOPS MASTER YI – 1350 RP

En otrolig mystisk fighter och pionjär i världsklass inom PsyOps-enheten. Yi är tystlåten, skicklig och tar konsekvent hand om affärer, vilket gör honom till en häpnadsväckande bogeyman bland ensammilitärer och ett mål för dem som föraktar den världsomspännande krigsmaskinen.

PSYOPS SHEN – 1350 RP

En klärvoajant fighter och fältlöjtnant inom PsyOps, Shens kapacitet är förknippad med en uppenbarelseungdom som följer honom var som helst han går – vilket ger honom förståelse i mitten mellan levande och döda. Var barnet kommer ifrån vet bara High Command, och de pratar inte.

PSYOPS SONA – LEGENDARY – 1820 RP

En oerhört stor mystiker, Sona har gått igenom det föregående ett tag och säkrat dunkel, utsatt för nervkittlande prövningar för att främja Black Rose Groups poänger med att montera det ideala mänskliga biovapnet. Genom att befria sig själv under bakhållet på BRG:s undersökningskontor, finner hon att hennes förmåga att närma sig makt har utvecklats, vilket gör henne mindre till en människa än en klärvoajant gud.

PSYOPS VI – 1350 RP

En hand-to-hand-stridsexpert förberedd på att mystiskt uppgradera sina slag med strumpor av, Vi tar itu med hårda fokus för resten av PsyOps-teamet... i stort sett genom att springa framåt och slå dem åtskilda. Hon kommer att kämpa mot allt utan undantag, inklusive de gamla tvåfota vintermekarna från Arctic Ops-tillfället 40 år tidigare.

HEXTECH ZIGGS – TIO ÄDELSTENAR

Den hyllade innovatören av Tocker är Ziggs en akademiker för ett fåtal, för andra en galen person. Alla kan hålla med om att oavsett resultatet verkar Ziggs få ut det mesta av sina prövningar... särskilt de efterföljande sprängningarna. Det som kanske generellt sett är extraordinärt av allt är hur han och Tocker har ett så stort antal effekter på lång sikt.