Lauryn Hills dotter säger att kommentarer om barndomens 'trauma' togs ur sitt sammanhang: 'Snälla, gå inte och slå mina föräldrar'!

Lauryn Hills kvinnliga avkomma Selah-sångare talar ut om smärtsamma barndomstrauma.

Inom en två timmar lång Instagram-video - under vilken sångerskan kluven upp sitt beteende i relationer. 21-åringen pratade dessutom om sin barndom tillsammans med sin mycket arga sångerska mamma, av The Fugees berömmelse. Som hon hävdar disciplinerade henne genom att piska henne med bälten, och beskrev det som en innehavare. Under tiden talade hon om sin far, Rohan-sångaren, som till största delen var en frånvarande pappa.

Marley har sedan dess talat ut lärorikt att videon var en del av ett större samtal. Angående trauma som jag kände till från frånvaro av enhet inom den sociala enheten,. Hill och Rohans förhållande var på och av när de fick fem barn tillsammans. Hon sa tidigare att den nu raderade videon inte var en inbjudan att gå och slå mina äldsta - särskilt min far. Jag har aldrig sagt att jag inte älskade dem. Jag sa tidigare att deras brister skapade trauma som jag för närvarande borde medvetet och aktivt läka från.Lauryn Hills kvinnliga avkomma Selah Marley talar ut om smärtsamma barndomstrauma.
I videon nämnde Marley en egen misslyckad romantisk relation, vilket resulterade i att hon tog upp sin egen bakgrundshistoria om sin barndom.

När jag var yngre brukade min mamma, som liknade hennes folk, smiska oss, sa hon. [Hill] var arg. Hon var så arg, var nästan otillgänglig. Hon var utmanande att tala. Och halva tiden stod jag inte ut med henne, jag brukade bo hos mina morföräldrar halva tiden. Hon var arg.

Marley talade om att bli disciplinerad i händerna på Hill, och avbröt sin egen berättelse för att bara nämna att hon diskuterade att det återspelade traumat i hennes huvud. Hon mindes att Hill sa till henne: 'Gå och hämta bältet.' Det är hur du än känner att du är i besvär. Du går till din undergång - det är som att gå till din död. Och min mamma är en otrolig tjej, men hon gjorde inte allt rätt.

Marley fortsatte med att återskapa vad hon samma var att hennes mamma rörde vid henne med ett bälte eller en strömbrytare, röstkommunikation Hill skulle hålla våra händer i luften när hon slog oss. Hon mindes att hon sprang i cirklar medan hon blev slagen, skrek och gråt.

https://www.instagram.com/p/CDwLuDpnjQC/?utm_source=ig_embed

Hon samma ljudet av bältet som rörde, som hon svängde under hela återuppförandet, traumatiserade mig bara en gång till.

Marley samma sak som hennes mamma skulle sedan säga åt henne att fixa ditt ansikte om och om igen och skulle förlänga att bilda ständiga hot.

Hon som fick bältet var slavjävel. Det hade varit en slavjävel. Alla svarta människor var därpå innehavare.

Hon samma Hill och hennes folk skulle också slåss, och noterade, så jag såg inte mycket lugn.

Marley same Hill var borta från sin rocker från Bob Marleys tidiga år tills hon var tio. Hon skapade syftet som Hill sedan ändrade. Hon är inte så längre. Jag är nöjd med henne. Mycket, nöjd med henne.

Och Bob Marley samma sak som hon hela tiden kände för Hill mitt i traumat som ett resultat av att hon jonglerade mycket.

Hon är Lauryn Hill, sa hon. Hon blir attackerad av media. Hon bände samtidigt på sin jävla. Hon hade fem ungdomar med en person som - de inte riktigt fick förstå varandra. så att de ständigt tävlade, ständigt kämpade.

Marley pratade mycket om sina föräldrars förhållande. Röstkommunikation Hill skulle gråta över min far eller slåss med honom. Hon mindes att hon var det enda barnet som var vaken vid flera tillfällen, och hon grät ensam i sitt område mitt i striderna.

Jag antar att hon inte inser vilken andel den jäveln påverkade mig, sa hon.

Marley pratade tillsammans om sin pappas roll i det.

Hon mindes när hon var tio år gammal skrev hennes mamma oändligt sms till Rohan under en tvist. I förståelse frågade hon: Var är min far? Hon samma Rohan, son till sångaren, var bara inte i närheten, avgång ett tomrum.

Hon en annan att hon inte ens fick det så illa av Hill jämfört med sin äldre bror, Zion, samma Hill projicerade sin ilska mot Rohan på.

Efter videon gick smittsam agent

Marely uttalade sig, röstkommunikation hon var inte nöjd med metoden hennes kommentarer kantas inom media. Hon har uttryckligen känt som out the Shade-området för mindre än att klippa henne när hon pratar om hennes pop. I ett inlägg bearbetade hon sina kommentarer.

Jesus Kristus, skrev hon. Diskussionen som jag hade var en större röstkommunikation ett par säkra trauman som jag åldrade från bristen på enighet inom familjen. Ofta inget nytt. Ofta vanligt för flera individer och jag är glad att en så stor del av er var på väg att resonera med den healing jag talar om. Men snälla, släng inte mina vänner direkt - särskilt min far. Jag är inte likadan som jag älskade honom inte. Jag samma som deras tillkortakommanden skapade trauman som jag just nu fick medvetet och aktivt läka från.

I kölvattnet av sin dotters kommentarer har Rohan delat familjefoton, tillsammans med några som delas av hans alternativa barn.