Laughin’ with Jimmy Gaffigan: Comic diskuterar livsstilar hela vägen genom karantänen och kommande Particular!!

Den Grammy-nominerade slapstick-komikern och skådespelaren Jimmy Gaffigan gjorde en stand-up-uppvisning två dagar efter 9/11. Han trodde att folk ville förstöra från insidan. YouTube-residenset med titeln Dinner with Gaffigan's, full av liv donationsflöde samlade in mer än $65 000 till en icke-statlig organisation.

På Dinner with Gaffigan's får publiken nu mest effektiva en titt i Gaffigans hus men får dessutom en välgörande servering av hans trevliga observationshumor. I sin åttonde komedi, The Light Vacationer, ger han sin fantastiska tackling fram och tillbaka på varenda plats på arenan.

Jimmy Gaffigan använde nyligen Zoom för att prata med Parade om sin uppväxt, faderskap, sitt yrke och mycket mer.Jimmys livstid hela vägen genom karantänen

Distansstudier har varit en ofattbar aktivitet. Du är nu inte bara en handledare för dina barn. Du är privat assistent och kategorin observerar. Med fem ungdomar är varje individ hela tiden förfallen för nettoelegansen. Och eftersom min make är högrisk, är vi i dubbelhemlig karantän och verkligen riskvilliga. Men det går bra, och vi har mycket tur.

Middagen med Gaffigan

Vi började det som ett resultat av att det en gång fanns en faktisk chans att jag hamnade i karantän utanför min släktkrets. Jag antog att det kunde vara relativt underhållande att se en krets av släktingar som äter middag. Vi försöker sätta en helt rätt instans för ungdomarna och få dem från visningar och ta hänsyn till människor.

Middag med Gaffigans

Foundation of observational comedy smak av Jimmy Gaffigan

Jag försökte problem på. Det tog lite tid att hitta vem jag är. Men autenticitet är avgörande, och om du låtsas vara en sak som du inte är nu, väljer målgruppen det.

Ovan är de få frågorna om hans privata existens, låt oss nu gå in på det annalkande Amazon Particular.

Kommande ny detalj av Jimmy

Under hela The Light Vacationers världsutflykt reste Jim Gaffigan runt på arenakonferenserna lokalbefolkningen och studerade om deras tradition. Han omarbetade sedan rapporterna till stand-up-enheter med helt nytt ämne speciellt för varje position han besökte.

The Light Vacationer streamas på Amazon High Video. Gaffigans utflykt var en gång klart klar tidigare än Coronavirus-katastrofen. Det är ett två timmar långt parti, så det kan finnas ett stort antal humor från ett stort antal internationella platser. Det speciella är en värld fri och måste ses på ytterligare än 200 internationella platser och territorier.

Fortsätt följa oss när du letar efter uppdateringarhär.