Låt oss se hur Dua Lipa, Camila Cabello, Zara Larson och Selena Gomez svarar på Internet. Vilken typ av frågor ställdes de inför? Klicka här för att veta i detalj.

Det är ett stort nöje att se din favoritkändis svara på dina frågor, kommentarer och tweets om sig själva. Ett liknande fall hände när Selena Gomez, Dua Lipa, Camila Cabello, Halsey och Zara Larsson svarade på internet, om frågor som ställdes av fansen baserat på deras spår, följare och varenda detalj som är kopplad till dem. De svarade på många frågor om en mängd olika. Även om frågor ibland blir lite komplicerade och obehagliga att svara på, låt oss se hur våra favoritstjärnor hanterar detsamma.

Svarar på frågorna:

Amerikansk-kubansk singer-songwriter stod inför samma dilemma, men hon gjorde sitt bästa för att inte göra sina fans besvikna. När du konfronteras med en fråga som kommer du och Shawn Mendes att vara min mamma och pappa? Camila svarade skicka mig din fosteransökan så kommer vi att undersöka det. En annan användare frågade henne om den berömda Amusing kyssen. Skulle hon och Shawn kyssas som en fisk i allmänhet? Hon svarade med ett nej.Strax efter pratade Camila om sin torra ensamma långa period under hennes sena tonår och sa att hennes CD var influerad av dess allra första allvarliga koppling.

Frågor till Selena och Dua Lupa:

Frågan flyttades sedan till den genom tiderna kända sångerskan Selena Gomez med en följare som bad henne att gifta sig med honom och träffa honom i samma ögonblick. I svaret kommer Zara Larsson till hjälp genom att erbjuda honom några dejtingtips som råder damerna att gå in i DM, vilket enligt henne inte är en enkelriktad väg. Selena ställs återigen inför en fråga om vad som gör henne så utmärkt? Skådespelerskan svarade och sa att det är lite svårt och obekvämt för henne att svara, dessutom vet hon inte om det.

Känd för sitt perfekta utseende, New Rules-sångerskan Dua Lipa, som har dykt upp i flera evenemang, ställdes inför en liknande fråga om varför hon är en drottning-plundrare? Hon svarade helt enkelt genom att säga att hon inte är det!

En bra tweet:

Att svara fansen via internet är det bästa sättet genom vilket en stjärna kan förstå sina fans. Sådana saker händer då och då. Det kommer att bli en underbar sak för oss att se dem svara på tweets igen. Vissa tweets är dock idiotiska frågor som blir komplicerade att svara på. Det är därför nödvändigt för fansen att ställa rimliga frågor till kändisar.