Lastbilschauffören från Portland sparkades uppenbarligen in medvetslös när oroligheterna fortsätter!

En man verkade ha blivit knockad och slagen av ett gäng människor i närheten av en fredlig protest i Portland. Flera videor som lagts upp på nätet visade tydligen mannen sitta på gatan bredvid en lastbil han hade kört, som hade kraschat och stannat på en trottoar på söndagskvällen, rapporterade nyhetsmedier.

Fortsätt läsa för att ta reda på mer. Men innan dess, titta på den här videon-Människors reaktion på mannen och deras hjälp till honom

Folk trängdes runt mannen och han verkade ha blivit slagen minst en gång och senare sparkad i huvudet. Till slut slår han platt. Mannen fördes till ett sjukhus med allvarliga skador, berättade portlandpolischef Kevin Allen för Oregonian/Oregon Live. Lastbilen bogserades. Det var oklart exakt vad som ledde fram till kraschen och konfrontationen. Separat leddes en protest som inleddes på söndagskvällen av Letha Winston, vars son Patrick Kimmons, 27, sköts dödligt av polisen i Portland 2018. Gruppen marscherade genom centrum och hamnade utanför det amerikanska domstolshuset, där människor lämnade blommor och ljus bredvid ett foto av Kimmons

Portland har ofta sett en protest i olika delar på grund av dödandet av George Floyd i en kamp med en polis. Denna incident har väckt protester över hela USA. Människor sågs vandalisera och sätta eld i The Portland Police Association. Under natten på lördagen utlystes ett upplopp och polisen använde publikkontrollammunition, inklusive rök, för att skingra en samling utanför en polisbyggnad. Myndigheterna sa att människor kastade stenar i mjukbollsstorlek, glasflaskor och andra föremål mot poliser. Två poliser vårdas på sjukhuset efter att ha blivit påkörda av stenar. Elva personer greps.

Samtalet om ras.

Rättvisa för loppet har bara börjat. Människor runt om i världen står i solidaritet för att uttrycka sig mot våldet och utnyttjandet som de har utsatts för. Allt på grund av rasdiskriminering. 2020 har tydligt visat att polisbrutalitet orättvist riktar sig mot svarta människor. Vi har sett de rasistiska ojämlikheterna i Covid-19. Från omfattningen av förlusten av människoliv till de katastrofala ekonomiska konsekvenserna för individer och företag. Vi är engagerade i att hjälpa till att berätta de historier som behöver berättas, från människor som förtjänar att bli lyssnade på. Med ditt stöd kan vi intensifiera våra ambitioner.

Håll kontakten med marknadsaktiviteten för alla de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna!!!