Last Fantasy 7 Remake Rea är det mest reducerade priset för ett spel någonsin. Klicka för att veta mer om det billigaste spelet på PlayStation.

Last Fantasy 7 Remake är värd för ett gigantiskt erbjudande hos återförsäljare och på PlayStation Network Store. Att sätta den till sin mest reducerade kostnad någonsin.

Deal till häpnadsväckande priser

En affär för Final Fantasy 7 Remake hos många återförsäljare gör spelet till det billigaste det har varit vid det här laget. Square Enix berömda omställning av fanfavoriten Final Fantasy 7 som släpptes tidigare i år på PS4. Spelet fick beröm för att det höll sig konsekvent med den förstas berättelse samtidigt som det utökade det för att ge mer bakgrund om dess verklighet och karaktärer, även om dess takt fick en viss försiktig analys. Spelet är inte klart vid denna tidpunkt, i alla fall, eftersom den pågående urladdningen bara var det första segmentet av spelet. Del två är under utveckling utan något starkt utsläppsdatum ännu.PlayStation Store Summer Sale lägger till ännu mer lockande PS4 ...

Sedan lanseringen har Final Fantasy 7 Remake hållit sig stabil i kostnad, med standardversionen som den typiska $59,99 och den avancerade specialutgåvan ligger runt $79,99. Denna värdering är inget oväntat, eftersom det är en modell för AAA-titlar från hyllade designers och distributörer i denna ålder. Oavsett om dessa återstående delar som är giltiga med skäreggen för närvarande inte verkar lösas. Take-Two Interactives NBA 2K21 ger redan anledning att känna sig tvetydig om den chansen, eftersom spelet är prissatt till $70 för standardutgåvan på grund av dess banbrytande kvalitet.

Hur länge pågår försäljningen?

Som upptäckts av VG24/7, gör den senaste Final Fantasy 7 Remake-rean spelet till det billigaste det har varit sedan det lanserades. Hos utomstående återförsäljare, till exempel Amazon, GameStop, Best Buy och Target, rabatteras göra om för $39,99. Medan PlayStation Network Store har standardversionen inspelad för $39,59 och den datoriserade utvalda versionen för $52,79. En stor del av spelets DLC har också gjorts tillgänglig för ingenting på PSN Store. Affären är planerad att pågå till och med den 19 augusti.

Final Fantasy 7 Remake Rea är det billigaste priset för spelet hittills

Final Fantasy 7 Remake är till synes förmodligen det bästa spelet som finns på PlayStation 4. Kommer tillbaka till Midgar och möter en del av etablissemangets bästa berättelseögonblick. Samtidigt som de interagerar med några rekordstora mest älskade karaktärer fyller veteranspelare med vemod. Spelet höjer nuvarande standarder för vad förnyelser ska försöka uppnå genom att inte vandra från den första historien. Medan den ännu uppgraderas genom extra bakgrundshistoria och karaktärsförbättring.

För fans som inte hämtade spelet vid leverans på grund av dess klistermärkespris. För närvarande är den perfekta chansen att hämta det medan affären fortsätter, särskilt under pandemin när individers pengar är stressade. En överenskommelse om årets kanske bästa omgång kunde inte ha en överlägsen energi för vissa individer. Även om spelet inte är gratis (vilket är bra och bra), är denna oöverträffade låga kostnad en take. Tänker särskilt på det som att det bara har gått mindre än fyra månader sedan det släpptes.