Larry King är förtvivlad efter att ha förlorat sina barn!!! Son och dotter till Larry King dog med veckors mellanrum. Klicka för att veta om hans barns sorgliga bortgång

En källa avslöjar för att Kings barn Andy King sparkade hinken från ingenstans för en vecka sedan och hans lilla flicka Chaia gick vidare av lungmalign tillväxt. Det avslöjade att Chaia gick bort på torsdagen. Hon var 51 och hennes syskon Andy var 65.

Om Andy

Andys dödsorsak är inte omedelbart klarlagd och King har ännu inte stått emot nyheterna. Lord delade Chaia med ex Alene Akins. Han tog emot Andy, Akins barn från ett tidigare förhållande efter att de två blev kopplade.Akins och King gifte sig tidigare 1961 och paret splittrades 1963. De återförenades 1967 bara för att separera igen 1972.

Lord far till barn Larry

Lord är också far till barn Larry King Jr. med ex Annette Kaye och barn Cannon and Chance King med ex Shawn King. Andy och Chaias bortgång kommer efter ett svårt år för den otroliga TV-värden.

Lord upplevde en nära dödlig stroke i maj och efter tre månader sökte han separation från Shawn efter 22 år tillsammans. Jag är hjärtbruten över äktenskapet, sa King då. Jag tänker generellt på min bättre hälft. Hur som helst, det träffade helt enkelt en punkt där vi inte kom överens.

Om kungens hälsa och relation

När King, som har Ora TV:s Larry King Now, gifte sig med artisten Southwick King, för närvarande 60 år, 1997, hade han precis blivit separerad från flera gånger. Rulers stroke kom bara veckor efter att han genomgick hjärtmedicinska procedurer för att sätta en stent (han hade en hjärt-kärlsvikt 1987).

Jag har ingen tanke på hur 2020 kommer att se ut. I alla fall kan jag för närvarande arbeta och jag kan se mina barn växa upp. Jag känner mig konstruktiv och glad, sa King då.

Lord kommer tillbaka efter stroke

Lord, som har Ora TV:s Larry King Now, har inte mycket minne av stroken och dess snabba utgång, genom att granska, jag var på väg till specialistens kontor, och jag minns ingenting efter det. Jag vaknade av koncentrerad omtanke och jag hade slangar i mig. De tipsade min familj om att jag skulle ge vidare.

Skakad frös King. När jag kom ut ur stroken och insåg vad som hade hänt, tänkte jag en stund och sa till mitt barn, Chance, 20, 'Jag måste gå vidare', sa King. Det var i alla fall en övergående sak. Jag har aldrig omprövat det, eller tidigare. Dessutom stöttade Chance mig. Han sa: 'Du kan inte gå, du kommer inte gå', så jag återvände hem.