Lär dig dessa onlinekalkylkurser 2022 för att få din framtid att växa

Är du en filomat? eller strävar du efter att förbättra dina mattekunskaper i skolan och förbättra dina provprestationer? Ta en titt på dessa roliga kalkylkurser online.

calculas

VAD ÄR CALCULUS?

Calculus är en gren av matematiken som inkluderar studiet av förändringshastigheter (differentialkalkyl) och studiet av områden runt kurvor (integralkalkyl).Det finns två typer av studieintegral och differentialkalkyl. Integralkalkyl handlar om områden under eller mellan kurvor och ackumulering av kvantiteter, medan differentialkalkyl handlar om kurvlutningar och omedelbara förändringshastigheter. Den grundläggande satsen för kalkyl binder de två samman.

Listan nedan kommer att ge dig förslag på onlinekalkylkurser. Dessa onlinekurser fokuserar på grundläggande och avancerad kalkyl.

Dessa kurser är designade för att vara användarvänliga, med videohandledningar, kalkylproblem, frågesporter och andra funktioner.

1. Introduktion till kalkyl av University of Sydney (Coursera)

Detta program är baserat på grunderna för matematiska tillämpningar inom vetenskap, teknik och handel. Dessutom fokuserar den här kursen på kärnidéerna och historisk inspiration för kalkyl, vilket bibehåller en balans mellan teori och tillämpning, vilket resulterar i behärskning av kritiska tröskelbegrepp i grundläggande matematik.

Du kommer att inleda kursen med en grundläggande introduktion och väsentligheter såsom precalculus-begrepp, såsom ekvationsmanipulation, och grundläggande funktioner. Kursen blir mer utmanande när veckorna går.

Det finns många fördelar, bland annat eftersom den här kursen har resulterat i en påtaglig karriärfördel för 22 % av studenterna.

Dessutom ger de flexibla deadlines, så att du kan anpassa din deadline för att passa ditt schema. Därför låter det dig också skapa och öva differentialkalkylmetoder med applikationer, samt utveckla och öva integralkalkylmetoder under hela kursen. Och du kan få ett färdigställande certifikat.

Estetikerskola online: banar väg för miljoner för att förverkliga drömmen om att vara estetisk

Kursens längd är cirka 35 timmar, 9 timmar per vecka.

2. Bli calculus 1 Master (Udemy)

kalkyl

Bli calculus 1 Master är en kurs som erbjuds per dag. Den här kursen täcker ämnen som gränser och kontinuitet, tillämpningar av derivat ochderivatregler.

Denna kurs innehåller

 • 12,5 timmars video på begäran
 • 119 artiklar
 • 198 nedladdningsbara resurser
 • Full livstidsåtkomst
 • Tillgång på mobil och TV
 • Intyg om färdigställande

Utöver detta efter varje avsnitt kommer du att studera, träna och förstå mer genom att använda övningsproblem och frågesporter.

Kursen tar cirka 18,5 timmar.

Fördelarna med denna kurs inkluderar

 • Det är prisvärt på udemy.
 • Låt oss öva på uppgifter och frågesporter och klargöra dina tvivel i avsnittet Frågor och svar.
 • Ingen tidigare erfarenhet krävs för att registrera dig för denna certifiering.
 • Du kan använda anteckningarna för att revidera de viktiga punkterna.

3. Högskolekurser och certifikat i Calculus (Coursera)

Emira Kowalska (svensk kock), UNTOLD TRUTH, Wiki, Bio, Karriär, Nettovärde, Relation, Ålder, Vikt, Längd och mycket mer.

Courseras onlinekurser innehåller flera program som hjälper dig att förbättra din förståelse av det. Det spelar ingen roll vilken kunskapsnivå du har just nu.

Precalculus trigonometri, funktioner med en variabel, differentiering, integration och andra alternativ på nybörjarnivå finns tillgängliga. Programmet Matematik för maskininlärning gör att erfarna elever kan använda sina färdigheter i några av världens snabbast växande industrier.

Dessutom är fördelen med denna kurs

 • Kursen är uppdelad i nybörjar-, medel- och avancerad nivå.
 • Flera övningsproblem kommer att hjälpa dig att förstå idéerna.
 • Flexibla deadlines gör att du kan ta lektioner när det passar dig bäst.
 • Vid eventuella tvivel finns instruktören alltid tillgänglig för att hjälpa till.
 • För att få kursavslutningsmärket måste du genomföra alla prov och inlämningsuppgifter.

Längden på denna kurs är i egen takt.

4. Universitetskalkylkurser online (edX)

Eftersom matematik är ett av de viktigaste områdena inom Kalkyl , den här kursen erbjuder en mängd bästa matematikkurser från några av världens största universitet. Dessutom kan du välja mellan en mängd olika applikationer, förberedelser för AP-kalkylprov, förkalkylutbildning och mer. Efter att ha slutfört klasserna kommer du att ha en grundlig förståelse av ämnet och kommer att kunna tillämpa det på en mängd olika problem.

Varaktigheten av denna kurs är i egen takt.

Det finns en handfull förmåner i den här kursen som inkluderar studiematerial och videor som är tillgängliga gratis, och certifieringen är tillgänglig för ett pris. Dessutom ger den här kursen en serie fallstudier som hjälper dig att utvärdera frågor och förstå hur ekonomer använder förändringshastigheter till modellpris och efterfrågan.

Visst, den avancerade kursen lär dig hur du använder lämpliga verktyg för att lösa utmaningar i den verkliga världen. Framför allt, utbildning och uppdrag hjälper dig att förstå essensen av varje koncept.

5. Calculus 1 (Khan Academy)

Denna föreläsning täcker definitionerna av Calculus och de väsentliga reglerna för tillämpningar av integraler. Likaså är de ämnen som behandlas under tiden, naturligtvis, kontinuitet över ett intervall, funktionsanalys, gränser, produktregel, optimeringsproblem och dess tillämpningar.

Varaktigheten av denna kurs är i egen takt.

Den här kursen ger dig bevisvideor med viktiga formler, dessutom är lektionerna korta och enkla, och de kommer rakt på sak.

Under tiden, efter varje avsnitt låter den här kursen dig öva och följa metoderna som används i videoföreläsningarna, och genom att slutföra delarna får du behärskningspoäng, vilket kommer att indikera dina kunskaper om föreläsningarna.

6. Kalkyl 1 efter extremvärde

Detta är en av de bästa kurserna, designad av medgrundaren av MasterClass. Under ganska lång tid har Outliers banbrytande, vetenskapsbaserade teknik levererat utmärkta elevers prestationer. Visst, du kan välja mellan tre förstklassiga professorer på plattformen för att hitta den undervisningsstil som passar dig bäst. Använd frågeuppsättningar, tester och ett underbart dynamiskt – lärandebaserat datoriserat läsmaterial för att finslipa dina färdigheter. Om du behöver ytterligare hjälp kommer du att kontakta de kostnadsfria, vänliga rådgivarna och studiegruppen. Den här utmärkta kursen kommer att hjälpa dig att kalkylera genom att använda autentiska modeller från vetenskap, sport och mänsklig uppfyllelse.

SLUTSATS:

Elever kommer att ha stor nytta av den här listan över onlinekurser i kalkyl som rekommenderas ovan.

Vanliga frågor:

 1. Varför är det viktigt för mig att lära mig kalkyl?

Du måste lära dig det eftersom det krävs för hur många som helst grader inom matematiska vetenskaper, som kemi, fysik och livsvetenskap. Dess ämnen används också i dagens moderna datorkarriärer, som maskininlärning och artificiell intelligens. Att lära sig kalkyl kan lära dig om logisk tanke och processkonstruktion, tillsammans med problemlösningsförmåga och ekvationstänkande också.

Människan har använt kalkyl i århundraden för att förstå förändringstakten. Att känna till kalkyl kan hjälpa dig att förstå förändringar i temperaturhastigheter, förändringar i prisstrukturer och förändringar i hastighet mellan objekt.

två. Vilka är de bästa sätten att lära sig kalkyl?

Det bästa sättet att lära sig kalkyl är;

 1. Börja med andra grundläggande delar av matematik.
 2. Känna till delarna av kalkyl.
 3. Lär dig kalkylformler.
 4. Lär dig begreppet gränser
 5. Förstå den grundläggande satsen i kalkylen
 6. Öva fler och fler kalkylproblem.
 7. Fråga dina tvivel