Kylie Jenner och Travis Scott svänger tillsammans i parken på familjeresa med Stormi Webster

Kylie Jenner och Travis Scott blev lekfulla på en familjeresa med sin 3-åriga dotter Stormi Webster. Lördagen den 29 maj delade Keeping Up With The Kardashians-stjärnan på sin Instagram-story en video av sig själv och rapparen The Highest in The Room som hade en fantastisk tid att snurra tillsammans på lekplatsen efter mörkrets inbrott. Kylie bar ljusgrå cropped linne medan Travis T-shirt var lila medan båda bar svarta jeans.

Tidigare på dagen lade Kylie upp en video som visar Travis hålla och gosa Stormi när de väntade vid en kassakö i Target-butiken.
Familjen reste till en okänd plats på vad som verkade vara hennes privatjet. Kylie laddade upp en video på Instagram Story där Stormi ombord njöt av vaniljglass med rosa strössel som hon åt med en planformad plastsked.

https://themarketactivity.com/wp-content/uploads/2021/05/Stories-•-Instagram.mp4

Kylie och Travis gör ett fantastiskt jobb som föräldraskap till sin bebis Stormi, även om de inte längre är tillsammans. När Kylie berättade att hon skulle ta med sin dotter till Disneyland för två veckor sedan blev det tydligt hur mycket familjen hade växt på så kort tid!Tidigare denna månad tillbringade Kylie och Travis tid i Miami tillsammans. De åt middag på en populär restaurang innan de begav sig till lokalen där Travis uppträdde på sin födelsedag.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Kylie Jenner News (@kyliesnapchat)

Kylie Jenner och Travis Scott ska enligt uppgift ge sin dotter Stormi en okonventionell uppväxt. De två har varit goda vänner i åratal, men de har också haft ett fantastiskt samföräldraförhållande ända sedan deras barns födelse i februari 2018. Kylies mål är att alltid ge sin dotter båda föräldrarna och hon värdesätter familjetid med sitt ex.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Kylie Jenner News (@kyliesnapchat)

Kylie Jenner har avslöjat att hon och Travis Scott inte är i ett öppet förhållande, trots ett rykte nyligen. Hon skrev på Twitter till sina fans tidigare den här månaden och sa att ni egentligen bara hittar på vad som helst. Kylie twittrade senare att jag inte misskrediterar någon som är i ett öppet förhållande men det är bara slarvigt och respektlöst att kasta ut dessa berättelser utan att veta vad som är sant, efter ryktena med fler av hennes tankar om ämnet.