Kylie Jenner: Kylie lanserar sitt Birthday Balms-kit för sina fans på sin 23:e födelsedag. Klicka här för att veta dekorationen och hur hon njöt av sin födelsedag

Kylie Jenner är en amerikansk modell såväl som affärskvinna. Den unga affärskvinnan är till och med grundaren och ägaren av det berömda märket Kylie Cosmetics. Hon föddes den 10thaugusti och i år har hon fullbordat sina 22 år av fantastiskhet.

Enligt Forbes rekord är Kylie till och med erkänd som den yngsta miljardären globalt. Hon är den bäst betalda kändisen som alltid har lyckats hålla sig på topp. Födelsedagstjejen har alltid provat olika saker vid sidan av affärsområdet. Och hon har på ett positivt sätt upprätthållit professionalismen inom varje sektor hon har arbetat i. Hon är en enastående Hollywood-modell som alltid har hållit sig på modet och vet vilka produkter som passar in. Och innan hennes 23-årsdag gick hon till Instagram för att lägga upp några bilder.Kylie Jenner: Födelsedagsöverraskningar

Klanen Kardashian och Jenner har alltid behållit sina födelsedagsöverraskningar i världsklass. Även denna gång har Kylie gjort sina fans förvånade över de fantastiska, härliga överraskningarna. Kylie var så exalterad över dekorationerna att hon inte kunde vänta tills vidare. Och tog till Instagram-berättelsen för att dela dekorationen med sina fans. Hon hade en massiv HBD Kylie-staty som dekoration i sin gräsmatta.

Inte nog med detta, hennes gräsmatta har en snygg dekoration med många solrosor. Hon avslöjade till och med hur hon firar sin födelsedag med sina kusiner och nära och kära. Hon delade bilder på hur hon lekte UNO och njöt av sin födelsedag.

Kylie Jenner: Födelsedagsbalsam

Ja, det är hennes födelsedag och hon har fått överraskningar för sina fans. Den 9thAugusti avslöjade hon sina helt nya läppbalsam som innehåller 6 olika. Detta var en stor överraskning för alla. Satsen har Birthday Balms skrivet på.

Hon informerade alla om lanseringen via sina Instagram-berättelser. Läppbalsam-satsen lanserades kl. 09.00. på hennes födelsedag som har en vacker uppsättning läppbalsam med sex olika smaker.

Låt oss berömma henne för så fina presenter och överraskningar till hennes fans. Ser fram emot hennes nästa födelsedagsdekoration som blirstörre.