Kvinna upptäcker en ovälkommen spöklik gäst som fotograferar sin familj Photogarph! Läs för att veta mer om denna paranormiska händelse.

En kvinna blev sjuk efter att hon såg något läskigt och spöklikt utseende på baksidan av sitt foto. Det finns fortfarande några händelser som ligger utanför vetenskapens räckvidd. Bilden klickades på under lockdownen. Hon gick igenom sitt galleri där hon såg en ovälkommen gäst hägna bakifrån.

Alice Martin hade bläddrat tillbaka genom familjebilder tagna under lockdown när hon såg en främmande gäst. Bilden visar Alice leende med sin partner Tom Brown och sonen Louie Brown – med vad som verkar vara skuggan av en tjej som står vid dörren bakom dem.Mamma-till-en hävdar att hon kan se en liten flicka med långt hår, definierad ansiktsform och ett föremål som hålls i hennes händer när hon tittar från sin sons sovrum. 23-åringen skickade genast bilden till sin syster och höjde ljusstyrkan på bilden – och hoppade till när det som såg ut att vara ett öga hamnade i fokus på bilden.

Alice, som erkänner att hon vanligtvis är skeptisk till det paranormala, hävdar att hon inte kan förklara formen eftersom det inte fanns några möbler eller föremål som hängde på dörren vid den tiden. kusligt nog sov lilla Louie alltid i sina föräldrars säng eftersom han 'aldrig kunde bosätta sig' i rummet där figuren dyker upp – men Alice är lättad över att ha flyttat till ett nytt hus i slutet av maj.

Familjen har nu flyttat till en ny plats

Jag sa till min partner att när jag såg det blev jag sjuk. Det är ingen trevlig sak. Folk säger att det ser ut att vara bra och att det inte är till för att skada mig, men det gör mig lite på kanten. Familjen har sedan dess flyttat till ett nytt hus och Alice blev glad när Louie var glad över att sova i sitt eget rum för första gången.

Alice sa: Dagen då bilden hände var vi inlåsta. Ungefär vid den tiden fick vi veta om vårt nya hus så vi var verkligen glada [att lämna].

Det hände lite saker. Jag minns när jag var gravid så sov jag inte riktigt bra. Jag låg i sängen och min partner hade somnat men jag var vaken och jag såg att teve:n slogs på.

Eftersom vi hade bott där skulle min son inte bosätta sig i sitt rum alls. Hans rum är rummet där figuren är [på det fotot]. Han sov hos oss i två år.

Ända sedan vi var i vårt nya hus har han bosatt sig perfekt i sitt nya rum utan några som helst problem. Det måste finnas något. Det är det rummet.