Kurt Cobains dotter Frances Bean blåste igenom 11 miljoner dollar i arv innan hon blev nykter. Klicka här för att veta mer.

Kurt Cobains dotter Frances Bean erkände till slut att hon blåste igenom sitt arv på 11,2 miljoner US-dollar. Detta gjorde hon innan hon blev nykter och lärde sig att hantera sina pengar. Hon berättade om sina tidigare misstag och hur hon lärde sig av dem.

Fortsätt läsa för att ta reda på vad hon har att säga om det-Vem är Frances Bean Cobain?

Frances Bean Cobain är en amerikansk bildkonstnär, modell och även en begåvad musiker. Hon är enda barnet till Nirvanas frontman Kurt Cobain och Hole-frontskvinnan Courtney Love. För närvarande kontrollerar Frances Bean publicitetsrättigheterna till sin fars namn och bild.

Kurt Cobain, Frances Beans far var en amerikansk sångare och låtskrivare och musiker. Han är mest känd som gitarrist, primär låtskrivare och frontman i rockbandet Nirvana. Genom hans ångestfyllda låtskrivande och anti-etablissementspersona vidgade Cobains kompositioner de tematiska konventionerna för mainstream rockmusik.

I augusti 2006 blev hon fotograferad för Hon tidningen i hennes fars berömda bruna kofta och pyjamasbyxor som en del av en artikel med barn till rockstjärnor i sina föräldrars kläder. Hon förklarade, jag bar hans pyjamas eftersom han gifte sig i dem med min mamma 1992 på Hawaii så jag tänkte att de skulle vara söta om jag bar dem idag

Vad gjorde egentligen Frances Bean?

Frances Cobain, som nyligen fyllde 28 år, är värd miljoner efter att ha tagit emot huvuddelen av Nirvana-stjärnans egendom efter Nirvanas död.

Frances Bean var bara två år gammal vid tiden för Nirvanas självmord och vid den tiden sattes alla hans pengar till ett förtroende åt henne.

Bean Cobain får en ersättning på cirka 100 000 US-dollar per månad. Men hon avslöjade senare att hon levde över sina tillgångar trots sin enorma inkomst.

Medan jag pratade i RuPauls podcast, som hölls förra året. Frances Bean förklarade att hon inte hade ordning på saker och ting förrän hon blev nykter år 2016. Hon sa också: Det enda sättet jag fick se hur man lever var att leva i överflöd, som att leva över dina tillgångar. Det tog mig att gå ifrån det och bli nykter för att inse att oavsett hur mycket pengar du tror att du har så är det inte permanent.

ol>li:nth-of-type(2)','relativePos':'after','referenceNode2':'.article-body > p:nth-of-type(7)','type':'inArticleMPU4 ','relativePos2':'after','targeting':{'index':4,'hivis':'n','opos':'middle','hbPlacements':'m-art1'},'storlekar ':[[300,250],[300,252]],'hideOnSensitiveArticle':true,'adFreeEnabled':true,'additionalClass':'in-article','name':'div-gpt-ad-in-article-slot ','bidders':{'ozone':'1420431545'}}' data-gpt-placeholder='' data-response-start='4063.5950000141747' data-type='gpt' data-requested='7108.6000000035949 ansluten till Marknadsaktiviteten för alla de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna!!!