Kung Fu Panda Four frigörs snabbt på bio? Gratis uppdateringsdatum publicerat? Kommer Po att slåss mot nya fiender?

Kung Fu Panda är en serie amerikansk-wuxian rörlig komedifilm. Det har varit en av de avgörande blockbuster-uppföljarna genom tiderna. Det har gått tre år från och med nu när den tredje delen brukade lanseras, så det finns många förväntan som en del av publiken ska förstå när den fjärde delen kommer upp på bio. Den här filmen har exceptionellt en enorm fanbas i varje tänkbar ålderspersonal. Det fanns ett stort antal skvaller och information om Kung fu-pandarörelsens bild.

KUNG FU PANDA 4: Frigör datum

Kung Fu Panda One brukade lanseras 2008. Den andra delen Kung Fu Panda två brukade lanseras 2011 någon av filmerna hade den här typen av trevliga enorma erbjudanden. Den tredje sektionen brukade lanseras 2016, och det brukade vara den här typen av monstruös hit.

Det ryktades tidigare att Kung Fu Panda skulle träffa monitorerna med hjälp av 2020 med en pålitlig frigöring av trailern. Men på grund av den fortsatta pandemin har filmen befriat legat efter schemat i början av 2021. Folk kan få en underbart pålitlig trailer med hjälp av slutet av 2020KUNG FU PANDA 4: Solid

Livid 5: Tigress, Viper, Monkey, Mantis och Crane förväntas vara med igen i uppsättningen. Andra kan också kompromissa med Grasp Shifu, Po, Grasp Croc, Li Shan, Oogway, Mei-mei, Ping och Kai. Dream Paintings Animation, ledaren Jeffery Katzenberg hade publicerat att det finns 3 uppföljare efter kung fu panda 3.

Voice-over-kändisarna för karaktärerna kommer att återuppta sin position som

  • Jack Black som Po Ping
  • Angelina Jolie som Tigress
  • Dustin Hoffman som Grasp Shifu
  • Seth Rogen som Mantis
  • Lucy Liu som Viper
  • Jackie Chan som Monkey
  • David Go som Crane
  • James Hoang som Mr.Ping

KUNG FU PANDA 4: Handling

Det finns inga tillförlitliga huvudpunkter för berättelsen, eftersom det inte har publicerats mycket. Låt oss se en helt ny antropomorf miljard inom det fjärde huset. Författarna är på jakt efter ett utmärkt manus för det fjärde segmentet.