Kung Fu Panda ÅTERKOMMER med den fjärde säsongen! Klicka för att veta mer om releasedatum, senaste uppdateringar och mer!

Kung fu Panda kommer snart att vara tillbaka med en fjärde säsong. Den här gången är det Kung fu Panda: Legends of Awesomeness. Det är en amerikansk datoranimerad tv-komediserie. Den blev enormt uppskattad för sin bästa animation och fick många utmärkelser.Serien har skapats utifrån inspirationen från Kung Fu Panda-filmen. Serien fick en enorm respons från publiken och förnyades till den fjärde säsongen av serien. Den fick en stor positiv respons från barnen, och de tycker om att titta på Kung fu Panda.

Serien sänds med 24 avsnitt varje säsong. Den första säsongen sändes mellan 19 september 2011 till 5 april 2012, den andra säsongen hade premiär mellan 6 april 2012 och 21 juni 2013, följt av den tredje säsongen mellan 24 juni 2013 och 22 juni 2014.

Det har gått sex år sedan den tredje säsongen släpptes och förnyad nu!

Kung Fu Panda 4: Releasedatum

Det är ett långt uppehåll mellan förra säsongen och den kommande säsongen. Tillverkarna av serien tillkännagav släppet 2020 efter avbokningen 2018.

Men på grund av den befintliga coronavirus-pandemin har releasedatumet skjutits upp. Nu förväntas den släppas 2021.

Animerings- och illustrationsarbetena har dock slutförts för länge sedan, och bara släppet av serien väntar. Hoppas att serien kommer att skapa en skräll 2021.

Kung Fu Panda 4: Medverkande

Serien gillade barnen för sina roliga karaktärer och gruppen Po och hans vänner. Karaktärerna från föregående säsong kommer sannolikt att återvända till den kommande säsongen också.

Karaktärerna i Kung Fu Panda är

  • Po röstad av Mick Wingert
  • Shifu röstad av Fred Tatasciore
  • Tigress voiced by Kari Wahlgren
  • Viper röstad av Lucy Liu
  • Crane röstad av Amir Talai
  • Monkey röstad av James Sie
  • Mantis röstad av Max Koch
  • Mr.Ping röstad av James Hong

Vi kan också förvänta oss nya karaktärer i den kommande säsongen av Kung Fu Panda.

Fortsätt läsa för att veta mer!

Kung Fu Panda 4: Handling

Vi kan förvänta oss att den femte säsongen blir en fortsättning på föregående säsong. Men vi är inte säkra, och skaparna kan också ha en ny story för oss.

Det finns inga officiella tillkännagivanden från skaparna om handlingen ännu! Historien om den kommande säsongen är mer konfidentiell och hemlig.

Men vi kan förvänta oss nya äventyr av Po och hans vänner och hur han lyckas lära sig nya färdigheter. Po arbetar hårt för att lära sig nya färdigheter i Kung Fu och letar efter massor av Kung Fu-mästare för att lära honom färdigheten.

Blir det likadant även denna säsong? Vi måste vänta på släppet av den femte säsongen för att svara på alla våra frågor. Låt oss vänta tålmodigt på fortsättningen!

Kung Fu Panda 4: Storyline

Kung Fu Panda-serien kretsar helt kring huvudpersonen. Po en svag panda och de rasande femman försöker försvara fredens dal från alla möjliga problem.

På resan med att bevaka dalen gör Po många misstag och lär sig av det. Han lär sig också om Jung Fus historia och lär sig mer av andra bästa Kung Fu-mästare.