Kourtney Kardashian middagsblick: Hur Kourtney och Addison träffades? Klicka här för att ta reda på om deras vänskap, outfits och extra!

Mitt i Covid-19-pandemin gick Kourtney Kardashian ut på kvällen den 22ndjuli. Hon misslyckades inte med att komma ihåg att ta hand om sin stilfulla blick även i 40-årsåldern. Kardashian gick på middag med några av sina kompisar. Hon uppmärksammades en gång till och med med en 19-årig föråldrad Tik Tok-kändis, Addison Rae. Var och en hade lämnat Nobu i Malibu, Kalifornien, med sina skramlande glamoutfits.

Outfits: Kourtney och Addison

Varje Kardashian och Addison hade uppmärksammats i en elegant stilfull blick. OThePooshgrundaren bar en dubbel läder-baserad jacka i kombination med en svart button-down mest förnuftiga. Hon matchade dem med snygga boot-cut byxor och en persikobruna masker. Helsvart måste vara vad hon tror på. Återigen bröt hon sin svarta monokroma outfit genom att inkludera ett par pytontryckta sandaler. De snygga sandalerna har en mönstrad fotbädd och en utmärkande svart konklack.Dessa par sandaler modifierade hennes blick totalt och lade till en nypa nyhet. Efter hennes middagsblick ökar efterfrågan på sådana sandaler. Hon misslyckas på intet sätt med att få tag i en helt ny blick varje gång. Och det är vad hennes älskare älskar mest med henne.

När hon ska äta middag med 'the Kardashian', måste en 19-årig föråldrad influencer ta hand om hennes smak. Rae slutade med ett 90-talsmönster och bar en långärmad skörd mest förnuftigt med höga byxor. Hon parade hela blicken med en lätt begåvning mellanhög vit klack. Varje Kardashian och Rae gick ut med Kim Kardashians Skims shapewear-mask. Masken finns att köpa på logotypens professionella webbplats för bara $8.

Om deras vänskap: Kourtney och Addison

I början av denna veckaTiktokerskrev ut sin nya vänskap i The Tom Ward Display. I linje med henne, DavidDobrikpresenterade henne först för Kardashians.

Älskarna går galet över den här duon eftersom de har tillbringat sin fullständiga karantän i kombination. Allt från att göra dansfilmer till att till och med hoppa i poolen, alla i pyjamas. Var och en ansträngde sig i kombination och gjorde en rumpaträningvideo för Kardashian'sYoutubekanal. Vänta! Rekordet slutar inte här. De hade till och med lagt märke till att de postade glittrande selfies när de modellerade i Kim Kardashians KKW Good looks-linje.