Kommer Virgin River igen 2020? Förnyad för säsong tre på Netflix framåt av säsong 2 upplåsning! Klicka här för att förstå mer

Jack och Mels romantiska drama, Virgin River, är en amerikansk tv-samling. Det är enligt Virgin River-romanerna via Robynn Carr. Den primära säsongen gav intryck på Netflix den 6 december 2019, med Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Tim Matheson och andra i huvudrollerna.

Handlingen i säsong ett

Melinda Mel Monroe arbetar som barnmorska och sjuksköterska i den avlägsna Kalifornien staden Virgin River. Med en avsikt att börja senaste och gå bort hennes smärtsamma minnen på baksidan av. I motsats till hennes förväntningar verkar denna småstadsbostad vara betungande. Shan inser att viljan att läka sig själv tidigare än hon kommer att kunna leva i Virgin River lyckligtvis.
Jack och Mels romantiska kärlekssaga har varit ganska förtrollande och fått vissa utvärderingar från fanatiker, vilket gör att en annan säsong av kollektionen väntat. 

Kommer det en säsong 2?

Det har formellt introducerats att någon annan säsong kommer. Säsong 2 var en gång på grund av upplåsning på Netflix sommaren 2020 men är inte nyligen att få för upplåsning. Alternativt är det inom höjdpunkterna som säsong tre förnyas för att bli filmad. Nyligen, i enlighet med Manufacturing Weekly, är kollektionen redo för att börja filma säsong tre av Virgin River från augusti till december och kan förväntas lanseras på Netflix i slutet av 2021.

Förlitar sig på den fortsatta Coronavirus-pandemin, det är osäkert att inspelningen av säsong tre skulle starta i augusti om sanningen ska fram, men det är ändå tänkbart. Det är att spara i tankarna att säsong 2 troligen kommer att lanseras tidigare än säsong tre och därefter, ju extra vi stannar uppe för säsong 2, kommer extra efter schemat att få säsong 3.

Säsong tre smidd

Netflix har nu ännu inte avslöjat huvudpoängen i säsong tre, men nästa skådespelare förväntas vara rutin:

  • Alexandra Breckenridge som Melinda Monroe
  • Martin Henderson som Jack Sheridan
  • Colin Lawrence som John Middleton
  • Jenny Cooper som Joey Barnes
  • Lauren Hammersley som Charmaine Roberts
  • Annette O'Toole' Toole som Hope McCrea


Det är ändå väntat på att bli formellt underrättad angående det förfalskade, handlingen, trailern och upplåsningsdatumet för säsong tre av Virgin River.