Kommer Prison School säsong 2 igen? Klicka på här för att förstå extra vad gäller den kommande informationen!!!

Är du en mangaälskare? Om det är säkert, så är det för dig. Om inte längre har de ett öga fixat, och jag kommer att kunna säga att du bara utvecklas till den enda. Eftersom all kritik av manga är lockande för publiken, så är dess tv-samling också. Just här kommer vi att kommunicera angående fängelsefakulteten. Samlingen är ganska vanlig på grund av utvald vulgaritet och nakenhet.

Se trailern nedan:Den primära säsongen lanserade de 2015 med det primära avsnittet som sändes den 11 juli 2015. Samlingen av 15 avsnitt varade den 26 september 2015. premiären vann ett stort antal vissa åsikter från älskande och en ranking på sju,78 av 10 Förutom det samlade samlingen 327565 röster, vilket är spektakulärt. Med utsläppet av den 28:e versionen av mangakollektionen blir det påträngande att det finns tillräckligt med berättelser kvar för den stundande säsongen. Eftersom fem långa år har gått, är viljan att anta det helt nya uppdraget ingenstans i sikte.

FÄNGELSESKOLAN SÄSONG 2: UTSLÄPPSDATUM

Trots att den förestående Funimation är efterlängtad, har J.C-gruppens arbetarstudio bara att tillkännage förnyelsen av kollektionen. När regissören Tsutomu Mizushima en gång kontaktades saknade hans lösningar läsbarhet. Återigen är spekulationerna utbredda. Kollektionen kommer att låsas upp 2021.

Mangasamlingen går att låsa upp på ett antal plattformar. Om du inte längre har sett den första säsongen, kommer du att se den på Crunchyroll, anime-lab med engelska undertexter.

FÄNGELSESKOLAN SÄSONG 2: Handling

Sagan börjar med Hachimitsu Pvt. Academy, välkänd för sina idéer och rigorösa krav. Akademin är först och främst för kvinnor enklast. Men på grund av utbyte i sina försäkringar tillät det pojkar att gå med. Enklaste fem pojkar är behöriga för termin ett. Pojkar gav intryck av utomjordiska varelser inom akademin som redan var översvämmade med damer. Alternativt tar berättelsen en tydlig vändning när de utvecklas till att lida av begränsningar, allt på grund av collegeidéerna. Trots det försökte några av dessa pojkar mödosamt att vara med damerna; Emellertid gavs frågor röriga däremellan vilket ledde till fängelse i skolan. Eftersom deras straff bara är en månad, gavs det ändå förlängt när de väl bestämt sig för att fly och slutligen fastnade.