Kommer något i regnsäsong 2 att hända eller inte? Om ja, när är releasedatumet, vilka är skådespelarna? Låt oss upptäcka.

Kommer något i regnsäsong 2 att hända eller inte? Om ja, när är releasedatumet, vilka är skådespelarna? Låt oss upptäcka.

Något i regnet är en av de populära och mycket fascinerande koreanska dramerna som sändes 2018. Detta drama är praktiskt taget ett romansdrama och det var en stor hit 2018.

Something in the Rain är ett sydkoreanskt romantiskt drama, auktoriserat av Ahn Pak-Seok och genererat av Drama House och Content K Studios. Showen sändes på JTBC från 30 mars 2018 till 19 maj 2018, med totalt 16 avsnitt. Idag ska vi dra slutsatser om Something in the Rain säsong 2.Detta koreanska drama regisserades av Ahn Pak-Seok och produktionsbolagets namn är Drama House och Content K Studios.

Den sändes på JTBC från 30 mars till 19 maj, det finns 16 avsnitt totalt.

Producenterna av denna show är Choi Kwan-Yong, Ma Jung-hoon och Park Joon. Drama House är innovationsföretaget bakom medan Content K godkänner en stödjande roll i att se till att allt går smidigt från början till slut.

Detta drama har en enda säsong med 16 avsnitt vardera på 75 minuter.

Something in the Rain Säsong 2 Storyline

Showen är centrerad kring fantasin mellan Yoon Jin-Ah, en stadsdelsadministratör på en kaffefranchise som heter Coffee Bay, och Seo Joon-Hee, en animatör på videospelsskaparen Smilegate Entertainment. Det finns också en underordnad intrig om byråtrakasserier, där Jin-Ah blir utsatt för direktör Nam. I det näst sista avsnittet ratificerar Joon-Hee sitt erbjudande för USA och Jin-ah blir transporterad till Seoul, ett drag konstruerat för att flytta bort henne. Showen glömmer när båda karaktärerna är i 40-årsåldern. Jin-Ah har gift sig med någon av sina föräldrars val, en man som inte ger henne noggrann granskning, och Joon-Hee har flyttat till USA. Det slutar med att de korsar varandras vägar och hamnar igen med varandra i slutet.

Officiellt meddelande för Something in the Rain Säsong 2

Skådespelerskan Son Ye-Jin sa att dramat slutade innan [karaktärerna] var helt formulerade. Det är så att vi kan inse för dem och växa genom att titta på dessa sidor av dem. Hon tillade också att det fortfarande finns mycket mer kvar för serien att granska. Gifter sig till exempel Yoon Jin Ah och Seo Jun Hee? Om de gör det, hur kommer Kyung Seon att reagera? på frågan om väckelsen. Så om man dömer efter hennes tillkännagivanden, finns det en möjlighet att en ny säsong inträffar. Men inget är tillåtet än.

Något i regnet

De två huvudhuvudena för showen vippras av Son Ye-Jin och Jung Hae-in som Yoon Jin-ah och Seo Joon-Hae. Resten av rollistan omfattar Jang So-Yeon spelade som Seo Kyung-Seon, Wi Ha-Joon spelade som Yoon Seung-Ho, Gil Hae-Yeon spelade som Kim Mi-yeon, Song Jae Ryong spelade som Yoon Sang-Ki, Yoon Jong-Suk spelade som Kim Seung-Chul, Jung Yoo-Jin spelade som Kang Se-Young, Cho Soo-Hyang spelade som Joon Hees vän, Joo Min-Kyung spelade som Geum Bo-ra, Lee Joo-Young spelade som Lee Ye -Eun, Lee Hwa- Ryong spelade som Gong Cheol-Goo, Seo Jeong-Yeon spelade som Jung Young-In, Lee Chang-Hoon spelade som Choi Joong-Mo, Park Hyuk- Kwon spelade som Nam Ho-Gyun, Kim Jong Tae spelade som Jo Kyung-Sik, Oh Ryong v spelade som Lee Gyu-Min och Jang Won-Hyung spelade som Kim Dong-Woo.

Släppdatum för Something in the Rain Säsong 2

NejUtgivningsdatumhar deklarerats öppet än. Så vi måste vara säkra på antagande. Vår bästa gissning skulle vara någonstans i mitten av 2022, relevans i åtanke alla produktionsskillnader de måste gå igenom för att få en ny säsong.

Something in the Rain Trailer

Something in the Rain är tillgängligt på Netflix, så de av er som inte har startat det kan gå dit och kolla in det.

Men tills vi har ett explicit releasedatum för Something in the Rain säsong 2 kan du kolla in fler tillkännagivanden om No Game No Life säsong 2 och mer

Something in the Rain Säsong 2 Storyline

Hela historien om detta drama bygger på kärlekshistorien eller fantasyberättelsen mellan Yoon Jin-ah och Seo Joon-have. Yoo Jin-ah är administratör på ett kaffelicensföretag som heter coffee Bay.

Medan Seo Joo-hae brukade arbeta som animatör för ett spelutformningsföretag som heter Smilegate Entertainment.

Det fascinerande med den här showen är att flickan är 15 år tidigare än en pojke. Jin-Ah är på 35 men hon har fortfarande inte kvalificerat sig för någon dejting förrän nu.

I hennes förflutna när hon skulle gifta sig fick hennes äktenskap sparken av hennes fästman, så hon var alltid orolig för att om denna händelse skulle komma tillbaka i hennes liv igen.

Anledningen till att hon fick sparken av sin fästman var att killen sa att hon inte var så önskvärd.

Det var efter några år när hon träffade sin bästa vän bror Seo Joo-hae, hon faller genast i hans söta leende och hon började bli ivrig mot honom.

Snart började de båda älska varandra och utveckla ett förhållande, trots deras åldersavgrund.

Du kommer att tycka att detta drama är mer fascinerande när du ser många hinder och utmaningar som de börjar möta på grund av att de är i detta förhållande.

Detta drama har gjort många saker om vårt samhälle tydligt, eftersom många av oss helt enkelt inte vill stanna i ett förhållande om flickan är äldre än en pojke.

Så detta drama visades allt på ett tydligt och mycket underhållande sätt, att koncentrera sig på ålder spelar ingen roll i kärlek. Många kompisar blir förälskade i kvinnor som är mycket äldre än dem och aldrig dokumenterar sin inre känsla.

Detta drama har många saker från olika backar som samhället, kontorsmiljö, chef, familj och vänner.

Detektiv Conan Kapitel 1078 (Läckor?): Releasedatum, handling och allt du behöver veta

Bleach Thousand Year Blood War Arc Anime kommer på 2021: Releasedatum: Trailer: Betyg: Senaste uppdateringarna.