Kommer Joe Biden att välja Gretchen Whitmer som sin kandidat för det kommande valet?

USA:s presidentval närmar sig, och det är för närvarande samtalet i staden. Alla kandidater är upptagna med att förbereda sig för dagen. Dessutom har partierna tillkännagett sina kandidater och kampanjen har börjat. Det blir i november. Och med den pågående globala pandemisituationen anses detta val vara mycket viktigt. Presidenten kommer att lämnas med betydande problem och kritiker att lösa. Så medborgarna är upptagna med att leta efter en lämplig kandidat. Vicepresident Joe Biden kommer att leda detta val med en kvinnlig kandidat. Dessutom är han upptagen med att leta efter en lämplig. Han träffade nyligen Michigans guvernör Gretchen Whitmer. Hon är hans högsta prioritet. Så många spekulerar att detta är ett viktigt möte. Även om det inte finns några officiella tillkännagivanden om konferensen, antar vi att beslutet är viktigt. Så vi får vänta. För att veta mer, fortsätt att läsa artikeln.USA:s presidentval 2020:

I år är ett viktigt år för Amerika. De är redo att välja sin nästa president. Med Donald Trumps mandatperiod slut är nästa kandidat beredd att ersätta posten. Även om det är osäkert om Trump kommer att fortsätta sin tid eller om en ny kandidat kommer att träda in i hans roll, tror vi att medborgarna har bestämt sig. Många har påbörjat kampanjen inför det kommande valet. På grund av den pågående globala pandemisituationen är landet under fullständig avstängning. Amerika toppar också listan över de mest drabbade personerna. Dödstalen är också mycket hög. Varje dag står Amerika inför kriget. Landet utvecklar också ett vaccin för att bota sjukdomen. Med denna fråga finns det också en annan huvudfråga. Och det är presidentvalet. Eftersom låsningen har släppts av i vissa områden har kampanjen startat och är i full gång.

Joe Biden kommer att ställa upp i valet:

Vice President Joe BidenMer ställer upp till valet. Tidigare i mars sa han att han skulle ställa upp med en kvinnlig kandidat. Planen var ett bra initiativ av honom. Folk vill att han ska välja en icke-vit kvinna. Dessutom, på grund av den senaste incidenten med George Floyd, är diskrimineringen på höjden. Så folk ser mycket fram emot det. Han interagerar med många valbara kandidater till valet. Nyligen träffade han Michigans guvernör Gretchen Whitmer. Hon toppar verkligen hans prioriteringslista. Även om beslutet inte är ute kan hon vara den utvalda. Källor säger att mötesdetaljerna är konfidentiella. Men vi kan förvänta oss resultatet nästa vecka.

Gretchen Whitmer med Joe Biden:

På söndagen tog Whitmer ett privat flyg från Lansings huvudstadsregion till Delaware Coastal Airport. Det är trettio minuter från Joe Bidens strandhus i Delaware. Hon och Biden interagerade sedan hon lämnade platsen. Flyget kom tillbaka sent på kvällen. Så vi måste vänta och se om Biden väljer henne att kandidera till vicepresidenten. Whitmer arbetar i 14 år i delstatens lagstiftande församling i Michigan. Hon kom på några strikta regler och gjorde ett bra drag under covid-19-krisen. Biden sa att Whitmer alltid var överst på sin lista. Hon är en pålitlig följeslagare och en bra konkurrent.

För fler uppdateringar, håll utkik på vår hemsida. Om du älskar mitt arbete, kolla gärna in min andra artikel om Khloe Kardashian.