Kommer filmen Legion 2010 ÅTERKOMMA med 'Paul Bettany' som Michael?? Klicka för att veta mer om skådespelarna, handlingen, berättelsen och mer!!

Legion är en amerikansk actionskräckfilm från 2010. Scott Stewart är regissören för filmen. Stewart och Peter Schink är medförfattare till filmen. Den hade premiär på det amerikanska kabel-tv-nätverket Syfy den 19 juni 2014. filmen Dominion gjordes som en partiell uppföljare till denna film.

Filmen Dominion är baserad på Scott Stewarts film Legion. Filmen släpptes på 2476 biografer och samlade in 6 686 233 $ och 2 700 $ per biograf under öppningsdagen. Även om det är en av de underskattade filmerna, tjänade den mer än 10 miljoner i vinst på det hela taget.Legion: Releasedatum

Det är en av de äldsta filmerna i den amerikanska filmindustrin. Filmen har ett stort fansanhängare och älskad av många. Skräckscenerna i filmen har en annan fanbas.

Legion släpptes den 22 januari 2010. Den samlade in 17 501 625 $ och 7 069 $ per teater och placerade sig på andra plats bakom avataren. Det var också nummer 6-filmen på sin andra helg. Filmen fick ett genomsnittligt betyg på 3,78 av 10.

Brad Miska från Bloody Disgusting gav den 1 av 5 stjärnor. Sedan släppdagen av filmen har den fått bra recensioner och många nedladdningar trots de genomsnittliga betygen.

Legion: Cast

Filmen är fortfarande älskad av många för sina skådespelare. Den har en fantastisk uppsättning av rollistan som gör filmen så spännande och spännande.

Skådespelarna i filmen är

Legion: Handling

Filmen är inte förnyad till nästa säsong ännu. Och det finns inga officiella nyheter från tillverkarna också. Filmen kretsar kring huvudrollen ärkeängeln Michael.

Fansen av filmen förväntar sig en uppföljare till filmen. Om filmen ska förnyas till nästa uppföljare kan vi förvänta oss många spännande saker. Vi kan förvänta oss en helt ny story med massor av skräckscener.

Även om det inte finns någon uppdatering från regissören av filmen, förväntar sig fansen en spännande story. Vi får vänta på uppdateringarna från tillverkarna angående förnyelsen och historien om uppföljaren.

Tills dess, om du inte har sett filmen, skynda dig! Missa inte den spännande filmen.

Legion: Berättelse

Filmen kretsar helt och hållet kring huvudrollen, Michael och ett ofött barn. Man tror att den ofödda är krigaren för att rensa bort alla sina synder.

För kunderna och personalen på en dammig restaurang vid vägen börjar dagen som vanligt, men när telefonerna slocknar och en söt gammal dam går till attack, är det ett förebud om den kommande terrorn. När situationens skrämmande natur sjunker in, kommer hjälp i form av ärkeängeln Michael, som berättar för en gravid servitris att hennes ofödda barn är mänsklighetens sista hopp, och att han kommer att göra allt för att skydda det.

Legion: Trailer

Njut av att se trailern!

Håll utkik för fler uppdateringar!!