Kommer Faculty Jail säsong 2 tillbaka? Klicka här för att ta reda på mer om den kommande informationen!!!

Är du en mangaälskare? om det är säkert så är det för dig. Om inte längre, ha ett öga fixat och jag kommer att kunna säga att du helt enkelt förvandlas till den enda. Eftersom alla mangakritiska är lockande för publiken så är dess tv-sekvens. Just här kommer vi att kommunicera angående fängelsehögskolan. sekvensen är något i stil på grund av utvald vulgaritet och nakenhet.

Se trailern nedan:Den primära säsongen lanserades 2015 med det primära avsnittet som sändes den 11 juli 2015. 15 avsnittssekvensen varade den 26 september 2015. premiären vann många utvärderingar från entusiasterna och en poäng på sju,78 av 10. Bortsett från det , sekvensen samlade 327565 röster vilket är spektakulärt. med utsläppet av den 28:e versionen av mangasekvensen förvandlas det till uppenbart att det finns tillräckligt med berättelse kvar för den annalkande säsongen. Eftersom fem långa år har gått, är viljan att anta det helt nya åtagandet ingenstans i sikte.

FÄNGELSESKOLAN SÄSONG 2: UTSLÄPPSDATUM

Även om den annalkande Funimation är efterlängtad, har J.C workforce studio bara att tillkännage förnyelsen av sekvensen. När regissören Tsutomu Mizushima en gång kontaktades saknade hans lösningar läsbarhet. återigen, spekulationer är utbredda om sekvensen kommer att frigöras 2021.

Mangasekvensen kommer att frigöras på ett antal plattformar. Du har förmodligen inte längre sett dess första säsong, du kommer att se den på Crunchyroll, anime-lab med engelska undertexter.

FÄNGELSESKOLAN SÄSONG 2: Handling

Sagan börjar med Hachimitsu Pvt. Academy, välkänd för sina idéer och rigorösa krav. Akademin är först och främst för damer bäst. men på grund av handeln med sina försäkringar, tillät pojkar att gå med. de fem bästa pojkarna är tillåtna för termin ett. pojkar verkade som utomjordiska varelser inom akademin som redan var översvämmad av damer. Å andra sidan tar sagan en unik vändning efter att de förvandlas till en lidande av begränsningar, allt på grund av collegeidéerna. Trots detta försökte den här typen av pojkar mödosamt att vara med damerna, men frågorna blev röriga emellan och ledde till fängelse i skolan. Eftersom deras straff bara är en månad, gavs det dock förlängt efter att de bestämt sig för att fly och slutligen fastnade.