Kommer Faculty Jail Säsong 2 igen? Klicka här för att ta reda på mer om den kommande informationen!!!

Är du en mangaälskare? om det är säkert så är det för dig. Om nu inte, ha ett öga och jag kommer att kunna säga att du bara växer till att bli den enda. Eftersom alla mangakritiska är lockande för publiken så är dess tv-samling. Här kommer vi att kommunicera om fängelsefakulteten. Kollektionen är måttlig stil till följd av vulgaritet och nakenhet.

Se trailern under:Den primära säsongen lanserades 2015 med det primära avsnittet som sändes den 11 juli 2015. Samlingen av 15 avsnitt varade den 26 september 2015. premiären fick ett stort antal säkra åsikter från fanatikerna och en ranking på sju,78 av 10. Med undantag för det samlade samlingen 327565 röster vilket är spektakulärt. med utsläppet av den 28:e versionen av mangakollektionen blir det påträngande att det finns tillräckligt med berättelser kvar för den stundande säsongen. Eftersom fem långa år har gått, är viljan att anta det helt nya uppdraget ingenstans i sikte.

FÄNGELSESKOLAN SÄSONG 2: UTSLÄPPSDATUM

Även om den förestående Funimation är efterlängtad, har J.C workforce studio bara att tillkännage förnyelsen av kollektionen. När regissören Tsutomu Mizushima brukade kontaktas, saknade hans lösningar läsbarhet. alternativt finns det spekulationer om att samlingen kommer att låsas upp 2021.

Mangasamlingen går att låsa upp på ett antal plattformar. Du har förmodligen inte sett dess första säsong nu, du kommer att kunna se den på Crunchyroll, anime-lab med engelska undertexter.

FÄNGELSESKOLAN SÄSONG 2: Handling

Sagan börjar med Hachimitsu Pvt. Academy, välkänd för sina regler och rigorösa krav. Akademin är till att börja med för kvinnor mest effektiva. men på grund av alternativa i sina försäkringar, tillåts pojkar att gå med. mest effektiva fem pojkar är tillåtna för termin ett. pojkar såg ut som utomjordiska varelser inom akademin som redan var översvämmad av damer. Alternativt får berättelsen en tydlig vändning när de växer till att lida av begränsningar, allt på grund av universitetets regler. Trots detta försökte den här typen av pojkar mödosamt att vara med kvinnorna, men frågorna blev röriga däremellan vilket ledde till fängelse i skolan. Eftersom deras straff bara är i en månad men det gavs säkert förlängt när de väl bestämt sig för att fly och slutligen fastnade.