Kommer det att finnas en The Part of It-uppföljare? Klicka här för att förstå mer

Sagan om Aster och Ellie i Delen av detNetflix är outhärdligt älskvärd, men lämnade dessutom målmarknaden brist på extra från tillverkarna. Sagan följer Ellie Chu, en introvert men ytterst snäll forskare som hjälper universitetsjocken att uppvakta en dam som alla i hemlighet behöver.

Den queera kärlekstriangeln som garanterar är en tonårsromantisk dramakomedi, med en vuxen känslighet för det hela. Det är inget konstigt varför det är så omhuldat av målmarknaden. Det finns också ett par spoilers framåt!Delen av det 2 Liberate Date

The Part of It lanserades på Netflix den 1 maj 2020. Med lyckan med tonårsstil på Netflix vann den här filmen otvivelaktigt liknande kärlek från målmarknaden.

Streamingleverantören väntar ett tag på att titta på reaktionen från målmarknaden, varefter den kommer till ett beslut om en uppföljare. Även om det finns stor sannolikhet för att den här filmen ska få en uppföljare, finns det inget autentiskt tillkännagivande utan via Netflix. Trots att uppföljaren kommer att få en oerfaren mild, kommer det att ta minst 12 månader att uppnå våra husmonitorer. Det tog 15 år för Alice Wu att göra sin 2D-film.

Med tanke på många av dessa komponenter, förutspår vi att The Part of It 2 ​​kommer att lösas en dag i 2022 eller senare.

Delen av det 2: Handling

Filmen avslutar inte något annat för Ellie, Paul och Aster. Den primära filmen öppnar helt enkelt nya sannolikheter inom primärkaraktärernas livstid. Under hela filmen kolliderar de och förändrar olika i många taktiker. I alla fall vet de alla vad de skulle vilja, de brukar gå vidare för att nå sina alldeles egna mål.

Ellie ger sig av till universitetet, Aster kan ägna sig åt konst och Paul är redo att släppa korvtaco i sektorn. Det finns ett antal frågor angående det kommande i karaktärernas liv och kan de någonsin mötas varje annan en gång till.

Smidd av filmen

Det solida för uppföljaren kommer med all säkerhet att innehålla tre primära karaktärer och skulle möjligen innehålla nya ansikten för att göra uppföljaren ny och extra uppmärksammad.

Hälften av den

Det viktigaste fasta ämnet är:

  • Leah Lewis som Ellie Chu
  • Alexxis Lemire som Aster Flores
  • Daniel Diemter as Paul Munsky

Extra detaljer om uppföljaren verkar inte finnas ute men. Var på besök denna plats att förstå extra om.