Kommer Cobra Kai till Netflix? Går det från YouTube Premium? Svar på alla frågor!

Martial Arts-anhängare bor i för en överraskning - tillsammans med uppgiftsursäkt nuvarande avtal Cobra Kai redo att skapa en genväg för Netflix. I det absolut inte därför långa loppet, skapar flyttningen som kommer från YouTube Premium.

Uppsättningen bygger på den oerhört välkända Karate Kid-verksamheten och uppstår också 34 år efter den första filmens affärer. Utmärkte synvinkeln för filmens rivaliserande Johnny Lawrence.Se igenom på trots att du behöver tänka på avtalet. När det avslöjas på Netflix och även det är faktiskt i skådespelarna, med.

När kommer Cobra Kai att bidra med Netflix?

Det preliminära paret i serien avslöjades först på YouTube Premium (eller till och med YouTube Red som det faktiskt kändes igen nyligen). De medborgerliga friheterna har faktiskt kommit via Netflix. Därför kommer var och en av de tjugo kulturerna att komma på den framväxande hjälpen som kommer från fredagen den 28 augusti 202

Kommer det verkligen att finnas en tid 3 av Cobra Kai?

Definitivt – det har faktiskt bara upptäckts att Netflix definitivt kommer att släppa en tredje uppsättning av systemet. Även med det enkla faktum att skillnaderna faktiskt är smala på marken i denna fas. Tillsammans med prydnadsföremålet som garanterar att den efterlevande operationen definitivt kommer att dyka upp vid en tidpunkt för att fixas..

När våra experter lyssnar på extra information kommer våra experter att hålla dig fräsch.

Vad handlar Cobra Kai egentligen om?

Uppsättningen är faktiskt ännu en analys av Karate Kid-verksamheten. Fokuserar på rollen som Johnny Lawrence 34 år efter storfilmens affärer.

Det uppfostrar honom efter att han valt att föryngra Cobra Kai karatedojon. Vilket signalerar att hans konkurrenter får ny energi tillsammans med den distinkte hjälten Daniel LaRusso.

Skådespelare: Cobra Kai

Ralph Macchio och även William Zabka gör båda om sina berömda uppgifter som Johnny Lawrence och även Daniel LaRusso som kommer från de första Karate Kid-filmerna. Medan Martin Kove också återvänder som Cobra Kai sensei John Kreese.

Olika helt nya personligheter som verkligen inte nyligen upptäckts inom byråkratin har faktiskt på liknande sätt deltagit i matchen. Med Xolo Maridueña (Föräldraskap), Courtney Henggeler (The Big Bang Theory), Tanner Buchanan (Designated Survivor), Mary Mouser (Scandal) och även Jacob Bertrand (Marvin).