Kom igen senpai, är du redo? Nagatoro kapitel 106 !!! kolla in nu för mer information

INTRODUKTION

Introduktionsbild

Miss Nagatora or Don’t toy with me, Miss Nagatora är en nyligen introducerad japansk mangaserie som är skriven av författaren Nanashi, populärt känd som 774. Denna mangaserie var appbaserad och gick online på Magazine Pocket. Den animerades också av Telecon Animation Film från april till juni 2021. Huvudpersonen i serien inkluderar Hayase Nagatora/Miss Nagatoro, som är en förstaårsgymnasietjej som älskar att reta senpai.

SAMMANFATTNING

Det sista kapitlet började med eleverna får reda på att de har en gratis aktivitet period i skolan. Grupper av elever var riktigt glada och glada när de lyssnade på nyheterna inklusive Nagatoros och Naotos grupper. Naoto informerar sedan sina pojkar om att han inte kommer att kunna följa med dem så de gick för att fiska för att få en glimt av pingviner.Under tiden visar Nagatoro senpai bilder på andra elever som gör olika aktiviteter. Gama och Yoshi maskerar sig sedan till samurajer och lägger upp sina foton. Dekapitel avslutatmed alla på övervåningen.

Sammanfattning

ÖVERSIKT ÖVER KAPITLET

Efter tre långa veckor som känns som en evighet har vi blivit begåvade av Nanashi Nagatora kapitel 106. Vi fick också reda på idag att nanashi har gjort Evangelion dussintals tidigare. Kapitlet börjar med en sida av en glad navigatör och en annan senpai tillsammans med dessa två som hänger ihop med dem ganska bockiga. Sedan ser vi navigatören ha en vackert konstruerad dialog med senpai angående ämnet att vara en bra match med avseende på buddha-turnén som är en direkt parallell med deras strävan efter en relation med varandra.

Efter detta ser vi ännu fler matchande scenarier som att senpai är den oroliga unge mannen. Nagata fortsatte sedan med att härma hans exakta rörelser och sa tidigare meningen till exakt perfektion. Nanashi förbereder en maträtt på den varmare sidan just nu. Jag kan känna det under tjafset mellan våra två huvudkaraktärer. Vi visas sedan åskådare av fujimi och fräcka vänner, som har visat sig hysa några tvivelaktiga avsikter mot vår teaser och retas.

Den fräcka vänduon gav navigatör och senpai vad de kallade gudomligt straff men vänta på att de ännu inte hade straffat dem eftersom det fanns ett hinder i vägen. Återkommande karaktärer Gamo och Yoshi sågs ofta som ett par som då hade dykt upp med en ingång som skickade frossa ner på ryggraden och fick hårsäckarna på vår arm att stiga upp på en gång. Den mästerliga skriften som nanashi visade här liknade inte allt som någon annan har någonsin sett förut.

Gamo deklarerade sedan stolt att de skulle ta hand om data till hands och att de borde klättra som ett ägg innan de blir vikta som en omelett. Nagitoro tackade henne sedan till sin gamla vän när de flydde från slagfältet, vilket var ett så rörande ögonblick.

Avsnitt 9