Kolla in uppdateringarna om Samsung Galaxy Fit 2 här!

Sedan coronavirusutbrottet inträffade har gym och idrottsanläggningar stängt. Folk tränar hemifrån. Därför ökade efterfrågan på många verktyg och produkter kopplade till träningen.

Och nu, i det virtuella evenemanget 'Life Unstoppable', presenterade Samsung den nya galaxy fit two, som kan hålla i upp till 15 dagar på en enda laddning. Utöver detta kan den utökas till 21 dagar, beroende på inställningar och situationer.

Samsung Galaxy Fit 2 Fitness Tracker med 15 dagars batteritid, pulsmätning lanserades kl.Specifikationer för Samsung Galaxy Fit 2

För närvarande har Samsung-företaget bara delat några få detaljer om produkten. Samsung Galaxy fit 2 är en iterativ uppdatering av Galaxy Fit, som lanserades i juni 2019. Den kan automatiskt upptäcka och spåra upp till fem olika typer av aktiviteter och erbjuda data som hjärtfrekvens och kaloriförbränning, distans, för att nämna några. Dessutom kommer den med sömnspårning inbyggd med sömnpoängen för att utvärdera hur djup din sömn är.

Samsung Galaxy Fit 2 går för Fitbit

Galaxy Fit 2 har en 3D-glasskärm tillsammans med mer än 70 ansiktsalternativ. Längst ner på enhetens skärm finns en beröringskänslig knapp som troligen kommer att fungera som hemknapp. Som nämnts ovan kan Galaxy fit two hålla i upp till 15 dagar och kan gå upp till 21 dagar. Produktens design är ett spår för att minska svettning. Enheten är tillverkad av plast, vattentålig och väger bara 21g. Den är kompatibel med Android-telefonen, som har version 5.0 eller senare tillsammans med 1,5 GB RAM. Och i iPhone 7 eller senare modeller som kör iOS 10.0 eller senare. Färgerna som är tillgängliga för den här enheten är Black och Scarlet.

Samsung Fit 2 Pris och tillgänglighet

För närvarande deklareras inte priset och tillgängligheten globalt av Samsung. Det kommer att bekräftas inom de kommande dagarna. Men i Tyskland och andra europeiska länder kommer enheten att vara tillgänglig den 2 oktober för 46,76 euro.

Virtuella evenemanget 'Life Unstoppable'.

Life Unstoppable är ett virtuellt utrymme där visningen av Samsungs produkter ägde rum i en gamifierad upplevelse av Samsung-företaget.

Förutom Galaxy Fit 2 presenterade Samsung många andra produkter som The Premiere - en smart projektor, Tab A7, A42 5G, Galaxy Z Fold2, trådlös laddningstrio och Classic Refrigerator.

Så fort vi får fler uppdateringar om Galaxy fit 2 kommer vi att uppdatera dig här. Och med detta, det är avslutningen för idag. För annan information, HÅLL UPP med oss!


Hittade min artikel kunnig? Kolla min andra artikel om V-Bucks i Fortnite .