Kolla in The Elder Scrolls IV: Oblivion Mods för att göra din spelupplevelse bättre och roligare!

The Elder Scrolls IV: Oblivion, utvecklat av Bethesda Game Studios, är ett actionrollspel i öppen värld, ett videospel som släpptes den 20 mars 2006. Det är den fjärde delen av The Elder Scrolls-serien och finns tillgänglig på tre plattformar – Playstation 3, Microsoft Windows och Xbox 360.

Detta videospel anses vara ett av de fantastiska spel som någonsin gjorts, och det blev framgångsrikt både kommersiellt och kritiskt.

Spelet är otroligt, och även efter de fjorton år som det släpptes, spelas det fortfarande av ett stort antal spelare. Och utan tvekan är modder-gemenskapen en av anledningarna. De gör kreativa och fantastiska moddar varje år och varje dag, vilket gör spelupplevelsen rolig och unik.Vi har sammanställt de bästa och populära modsna åt dig. Ta en titt!

The Elder Scrolls IV : Oblivion Trailer - YouTube

För att installera The Elder Scrolls IV: Oblivion-mods

Innan du installerar några mods är det självklart att installera spelet. Att installera mods för detta videospel är en mycket mild och blygsam process.

Ladda ner en mod du vill installera antingen via Nexus mod manager eller manuellt.

Om du laddar ner via NMM, se till att NMM är installerat. Dubbelklicka sedan på modden på modsfliken du vill installera. Det kommer nu att börja installera din mod.

När du laddar ner manuellt, installera 7zip. Efter att ha laddat ner moden, öppna arkivet med 7zip och klicka på extrahera. Aktivera nu moden genom den föredragna startaren.

The Elder Scrolls: Total War skapad av modder - the-elder-scrolls-iv- oblivion

Bästa The Elder Scrolls IV: Oblivion-mods

Här är de bästa mods vi har sammanställt åt dig. Ta en titt:

  • Inofficiell Oblivion Patch: Denna mod fixar över 1800 buggar som finns i spelet.
  • Nehrim: Denna mod är en total konverteringsmod för videospelet eftersom den innehåller en egen värld att utforska tillsammans med de utmanande uppdragen.
  • Oblivion Graphics Extender: Med denna modd är de visuella delarna av spelet översyn. Dessutom förbättrar det texturer, innehåller bättre ljus och skuggor, karaktärsmodeller.
  • Oblivion XP: Denna modöversyn förändrar XP-systemet där du kan tjäna XP från att döda motståndare och avsluta uppdrag. Oblivion XP förändrar också balansen i spelet.
  • Ljuduppsättningar: Om du är uttråkad med den tysta huvudpersonen, kommer denna mod säkert att reta dig upp. Det ger din karaktär dussintals nya stridsrop; stridsropen, för att nämna några.

The Elder Scrolls IV: Oblivion känns sparsamt och konstigt efter 12 år | PC-spelare

Det är inslaget för idag. För mer information, HÅLL UPP med oss!

Om du älskar att spela Minecraft bör du kolla in artikeln om Minecraft 1.12.2 mods .