Kolla in dessa fantastiska Sims 4-moddar som kommer att fördjupa dig i realismen i Sims 4! Läs mer för att ta reda på detaljerna!

Även om Sims 4 är ett roligt spel för att fördriva tiden, är det inte särskilt realistiskt. EA:s ambitiösa simuleringsspel erbjuder väldigt lite om vi jämför det med verkligheten. Många känner sig nöjda med de fåniga reaktionerna som simmarna har på till synes allvarliga situationer. Däremot tycker många att simmarna borde ha en mer realistisk stimulans till vad som händer runt omkring dem. Därför har modding-communityt gjort flera moddar som kan höja realismen i Sims 4. Vi har skapat en lista med moddar som du bör kolla in för att få en bättre Sims 4-körning. Läs artikeln för att ta reda på detaljerna.

Öka dina bästa vänner: Sims 4 mods.

Börjar med en mod som är relativt mindre effektfull, men något som du också skulle göra i verkliga livet. Många tycker att det är konstigt att behöva välja en bästa vän i verkliga livet. Urvalet verkar partiellt och onaturligt för oss i verkligheten. På samma sätt verkar valet att välja en sim som bästa vän konstigt. Denna mod låter dig välja mer än en sim att tilldela som bästa vänner. Det verkar passande att detta ska vara ett standardval i spelet. Du kan få moden här .Mer utforskning: Sims 4 mods.

Utforskning är roligt i alla spel, oavsett om det är en simulering eller inte. I Sims 4 är möjligheten för simmar att gå ut närvarande men verkar begränsad. De flesta av de aktiviteter vi ser simmar delta i är vanligtvis i huset. Även om detta inte nödvändigtvis är dåligt, dämpar det upplevelsen av simuleringen. För att hantera det här problemet har vi en mod för dig. Denna mod låter modsna gå ut under dagen och utforska. De kan träffa människor, lära sig färdigheter och förbättra sin statistik. Det är en trevlig mod, och vi rekommenderar att du skaffar den.

Meningsfulla berättelser: Sims 4 mods.

En av de saker som de flesta simspelare inte gillar med spelet är simarnas ytlighet. Denna diskussion knyter an till det vi tidigare sagt om orealistiska reaktioner. Simmar skulle sörja döden ett ögonblick och sedan bli lyckliga utan anledning. Som ett resultat introducerade vissa modskapare en del av livet till spelet. Genom denna mod kan du få dina simmar att känna känslor mer realistiskt. De kommer att känna sorg eller glädje som man kan i verkliga livet. Modden är perfekt för att bygga upp en fördjupning i spelet. Du kan få moden här .

Om du tyckte att den här artikeln var användbar, kolla in vår artikel om Stardew Valley mods .