Klart-Ah! Chockerande nyheter för Teenage Bounty Hunters säsong 2 publik, kommer tidigt? Cast Plot och uppdateringar

Beskrivning av Teenage Bounty Hunters säsong 2

Teenage prisjägare TV-serier kan vara en komedi som produceras och skapas av Kathleen Jordan. Första gången TV-serien sändes på Netflix-nätverket den 14 augusti 2020.
Det finns 10 avsnitt i pilotsäsongen. Maddie Phillips spelade i sändningen som Sterling Wesley.

Om du inte har sett Netflix senaste serie, Teenage Bounty Hunters, är du säker på en riktigt stor njutning.
Serien är helt perfekt för alla som försöker hitta en flykt under dessa karantäntider och du kommer inte att kunna sluta titta när du väl har börjat. Tvillingsystrar, Sterling och Blair, blir av misstag prisjägare en natt och de är faktiskt ganska bra på det.
Men de förstår snart att det inte är så lätt att fånga skurkar och försöka överleva gymnasiet som de ursprungligen trodde.
Om du redan har sett säsong ett, så undrar du förmodligen redan över säsong två.

Skådespelare för Teenage Bounty Hunters säsong 2

Huvudskådespelarna måste återvända i tonåriga prisjägare säsong 2 dessutom som några nya ansikten. Maddie Phillips är tillbaka som Sterling Wesley med Anjelica Bette Fellini som Blair Wesley. Tillsammans med Kadeem Hardison som Bowser Jenkins och Virginia Williams (Debbie Wesley).Teenage Bounty säsong 2 handling

Tvillingsystrarna Sterling och Blair balanserar tonårslivet på en elitgymnasium i södra med en osannolik ny karriär som prisjägare Säsong 2 slutade med ett betydande mikrofonfall efter att det hade avslöjats att Sterling och Blair inte är tvillingar!
Efter att Debbies tvillingsyster kidnappade Sterling, avslöjades det absolut att hon visserligen är hennes mamma som deras föräldrar ljuger om det hela länge.
Det är inte det enda hjärtesorgen som Sterling mötte.

Efter att ha desperat avslöjat sitt nya förhållande med April till resten av universitetet, erkände April att hon absolut inte kunde och Sterling slutade med att kyssa Luke.
Under tiden är Aprils pappa ute ur fängelset och han var definitivt på jakt efter kvinnorna sedan de lämnade in honom.

Blair besökte behovet för att tillgodose följderna av hennes uppbrott med Miles, som definitivt fortfarande behöver göra ont. Bowser planerade att resa ut ur staden, men Blairs krav på hjälp förde honom tillbaka.
Det finns en god chans att han kan behöva lämnas, men det kan betyda att våra favoritprisjägare måste sluta göra det de är bäst på.

Har Teenage Bounty Hunters säsong 2 förnyats?

Om tonåriga prisjägare säsong 2 fick en snabb förnyelse finns det en chans att den kommer att filmas direkt om det är säkert att försöka göra det under covid-19-pandemin. Netflix-program tenderar att återvända efter ett år, så det var sannolikt att de skulle komma tillbaka i augusti 2021.

Vi hade tidigare vittnesmål om att Teenage Bounty Hunters säsong 2 skulle återvända till Netflix. Tyvärr kan detta inte vara fallet nu, och Netflix har valt att avbryta inledningen efter bara en säsong.

Exekutiv producent Jenji Kohan har ännu inte avslöjat varför serien har ställts in.

Det troliga scenariot är att antingen serien inte hade den mängd erkännande och tittartal som Netflix krävde, eller så kan den fortsatta globala pandemin ha haft en komponent att spela som vi har sett med andra avbokningar.

Teenage Bounty Hunters hade en utmärkt start på Netflix, men seriens relevans sjönk ganska snabbt. Serien tillbringade bara fjorton dagar i USA:s topp tio, och den varade knappt tre dagar i Storbritannien.
Teenage Bounty Hunters debuterade bland de tre bästa inom u. s., förlorar bara mot Legends of Korra och The Umbrella Academy.
Om det inte var upp mot dessa två extremt populära titlar, då kommer du att se till att Teenage Bounty Hunters skulle ha kammat hem den högsta platsen, oavsett om det bara var för varje dag eller inte.

Har teenage Bounty Hunters säsong 2 släppdatum?

Nu när Teenage Bounty Hunters säsong 2 har ställts in är alla spekulationer vi tidigare haft omtvistade just nu.

Baserat på sammanställningen av den primära säsongen förutspådde vi att en andra säsong skulle ha fått toppen av 2021. Kanske tack vare den växande eftersläpningen av original i produktion, delvis tack vare den världsomspännande pandemin, gör Teenage Bounty Hunters till en allt större nummer av säsong 2.

Vad skulle vi ha förväntat oss av Teenage Bounty Hunters säsong 2?

Det chockerande avslöjandet som avslöjades i början av primärsäsongen är att Debbies syster, Dana, är mamman till Sterling. Detta gör naturligtvis inte Sterling och Blair till systrar.

Teenage Bounty Hunters säsong 2 avslöjar vilken handling?

Trots att det nu har avslöjats att Blair och Sterling är kusiner och inte tvillingsystrar, misstänker vi att de kommer att övervinna den chockerande bomben. Men det kommer att ta mycket av den andra säsongen för att slå denna potentiella förlust av systerskap.

Båda tjejerna var redan arga på Debbie för att hon inte avslöjade att de behöver en moster. Att tillföra ytterligare bränsle till lågorna var avslöjandet att Dana är Sterlings mamma.

Du kan förvänta dig att avgöra vilka kvinnor som kämpar för att lita på Debbie under nästa säsong, inklusive Anderson.

Debbie och Anderson överensstämde inte med polisen varför Dana var så 'farlig' för Sterling. Men eftersom det finns en belöning på 90 000 $ för Danas tillfångatagande för första gradens mordbrand kommer hon inte precis att gå fri.
Efter att ha återvänt till Bounty Hunting
I det sista avsnittet av säsong ett sparkade Bowser Sterling och Blair.
Detta berodde på intressekonflikten mellan 90 000 dollar i belöningen på vem de tidigare trodde var deras mamma.

Trots att han tycker att det är irriterande, hittar han paret, det hindrade inte Bowser från att hjälpa Blair att hitta sin syster. Blair visade också sin talang för spårning och bevisade att hon åtminstone har potentialen att bli en prisjägare.

Med Dana tillfångatagen tar det bort intressekonflikten Bowser hade med damerna. För att kräva deras sinnen från deras respektive kärleksliv och familjeproblem, kan båda tjejerna ha lite kickass terapi för att ta ner några gåvor.

Om damerna har förlorat sin förmåga att tala genom sin tvillinganslutning, kan detta orsaka några allvarliga problem när de är ute och samlar in belöningar.

F.1 Varför finns det ingen säsong 2 av tonåriga prisjägare?

Netflix och den verkställande producenten Jenji Kohan har ännu inte avslöjat varför serien har ställts in. Det troliga scenariot är att antingen serien inte hade den popularitet och tittarsiffra som Netflix krävde, eller så kan den pågående globala pandemin ha haft en roll att spela som vi har sett med andra avbokningar.

F.2 Avbröt Netflix prisjägare i tonåringar?

Teenage Bounty Hunters har ställts in av Netflix, två månader efter att den hade premiär på streamern.

F.3 Är tonåriga prisjägare lämpliga?

Föräldrar måste veta att Teenage Bounty Hunters är en komedi om Atlanta gymnasieelever som utvecklar dubbla liv som prisjägare att hyra. Showens ton är lätt och rolig, och tvivelaktiga saker spelas för skratt, men visst innehåll är mer intensivt än vad showens luftiga atmosfär kan antyda.