Klar-toalettbunden hanako kun Säsong 2| Utgivningsdatum| Handling | Allt vi vet hittills

Toilet bound Hanako Kun är en animeserie från 2020 som kombinerar komedi och mystiska element. Den första säsongen regisserades av Masaomi And och producerades av Lerche-studion, som är känd för populära animeringar som Astra Lost in Space och Given. Jibaku Shonen är ett annat namn för det.

Hanako-kun sändes ursprungligen på TBS, SUN, CBC och BS-TBS från 9 januari 2020 till 26 mars 2020. Det lockade publik från hela världen tack vare Funimations licens och Hulu TV:s som visar.

Efter att serien avslutades med avsnittet The Little Mermaid började fansen ifrågasätta statusen för säsong 2 och släppdatumet för animens säsong 2. Vi har samlat allt vi vet om programmet hittills, såväl som uppdateringar om säsong 2 .De flesta tittare har gett animeens första säsongsbetyg hittills, och många fans längtar redan efter en säsong 2. Många animefans anser att det är en av säsongens bästa animeshower. Så, kommer animen att ha en säsong 2?

Toile Bound Hanaka Kun

Anime-trender

Toalett bundna Hanako när Plot

På Komame Academy finns det många berättelser om Hanako-san, ett av skolans sju mysterier. När han tillkallas av någon, ger Hanako-san, som har slagit sig ner i det tredje toalettfacket på flicktoaletten på tredje våningen i den gamla skolbyggnaden, alla önskemål.

Yashiro Nene, en nybörjare på gymnasiet med kärlekstankar i huvudet, går också in på den hemsökta toaletten. Han blir Nene Hanakos assistent som ett resultat av händelserna och arbetar tillsammans med honom för att försöka balansera den andliga och fysiska världen.

Lerche Studio har tidigare producerat utmärkta animationer som Given och Kanata no Astra. Studion levererar ännu ett fantastiskt program med fantastisk animation, en spännande berättelse och några oförglömliga söta karaktärer med den senaste animeanpassningen 'Jibaku Shounen Hanako-Kun.' Även om den började som en komedianime från gymnasiet, har den många hemligheter och några tragiska händelser gömda i dess djup.

Det blir en mästerlig skräckanime när säsongen utvecklas och fördjupar sig vidare i skolans underliggande mysterier. Den har verkligen uppnått sin fulla potential hittills, och vi hoppas att säsong två kommer att bli ännu bättre. Karaktärerna introduceras under den första säsongen, men ingens inre liv avslöjas. Händelseförloppet är likaså ett mysterium. Med möjligheten till en andra säsong kommer serien att bli mer komplex.

Khloe Kardashian avslöjade varför hon inte skulle flytta till Boston med Tristan Thompson, intressanta fakta

Toilet bound Hanako kun säsong 2: Kommer det att hända?

Toalettbundna Hanako-Kun har ännu inte förnyats för en säsong 2 när detta skrivs. Den andra säsongen har ännu inte bekräftats av mangaförlaget Square Enix, animationsstudion Lerche eller Funimation. För tillfället kan vi bara spekulera.

För att bedöma om animen kommer att få en andra säsong kan vi titta på dess popularitet och kvaliteten på dess källmaterial. När det gäller popularitet verkar det inte vara något problem, och seriens betyg är tillräckliga. Förutom skivförsäljningen var allt bra. Animes skivförsäljning var ungefär 1500. Det verkar vara ett misslyckande enbart baserat på skivförsäljningen, men vi måste komma ihåg de exklusiva distributörerna.

Netflix, Amazon Prime Video, U-Next och D Anime Store Förutom skivförsäljning innebär det faktum att dessa distributörer publicerar animen ytterligare vinst. Som ett resultat verkar den andra säsongen vara lovande i många avseenden. Hanako-Kun har en poäng på 78,4 procent, vilket räcker för säsong 2, som du kan se i animelistan. Så vad sägs om lite manga?

TOALETBUNDNA HANAKO-KUN

IMDB

Toalettbunden Hanako Kun: Status för Manga

Som vi indikerade i början av det här inlägget är animen baserad på Iro Aidas manga med samma namn, som han skrev och illustrerade. Square Enix, som började ge ut mangaserien 2014, är förläggare i Japan. Den engelska översättningen av serien är publicerad av Yen Press.

Den goda nyheten är att mangan kommer att fortsätta att publiceras. Mangaserien verkar gå bra, med en kumulativ upplaga som översteg 2 miljoner förra året. Mangans sista volym, som har totalt 15 volymer, har ännu inte översatts till engelska, men den släpptes i Japan den 27 april 2021.

High School DxD säsong 5 bekräftad för 20201? Handlingen, släppdatum, skådespelare – vad vi vet hittills

Toalettbunden Hanako Kun Säsong 2: Releasedatum

Animen är en trogen anpassning av Iro Aidas originalmanga, som har släppts i 15 volymer. Eftersom den första säsongen innehöll 7 volymer av manga, kommer producenterna att ha tillräckligt med manus om de använder 7 volymer igen. Det är förstås också avgörande hur många volymer producenterna vill täcka för en ny säsong.

Om en säsong med sju volymer planeras, som under den första säsongen, kommer förberedelserna att börja så snart mangans sista volym släpps. Med allt detta i åtanke kan vi förvänta oss en ny säsong i slutet av 2021, men först måste det ske en förnyelse.

Finns det tillräckligt med källmaterial tillgängligt?

Toilet Bound Hanako Kun är baserad på mangaserien med samma namn, som vi alla vet. Hittills har Square Enix publicerat 15 volymer manga. Säsong 1 består av endast 7 volymer av manga. Uppföljaren kommer att ta ytterligare 8 volymer att slutföra. Så oroa dig inte.

Uppföljaren släpps snart, enligt skaparna. Du kommer dock inte att få det snart. Du kommer att behöva vänta länge för att få tag på serien. Den kommer inte att serveras till dig förrän 2023.

FAQ

F- Finns det en trailer för Toilet Bound Hanako Kun säsong 2?

År- Nej, det finns ingen trailer för Toilet Bound Hanako Kun säsong 2

F- Vad är IMDB-betyget för Toilet Bound Hanako Kun?

År- Serien har fått bra betyg. Den fick betyget 7,4 av 10.

F- Var finns Toilet Bound Hanako Kun att titta på?

År- Du kan se Toilet Bound Hanako Kun på Netflix, Amazon Prime, Hulu, Funimation och Crunchyroll.

Fick du tillräckligt med information om Toilet Bound Hanako Kun? Vill du läsa mer om Toilet Bound Hanako Kun säsong 2? Har jag missat något om Toilet Bound Hanako Kun säsong 2? Kommentera nedan och låt oss veta.

För mer uppdateringar och detaljer besökMarknadsaktiviteten.