Kids of The Whales Säsong 2: Liberate Date, Information och olika relaterad kunskap associerad med The Display

Finalen av Kids of The Whales säsong 1 var en gång inte längre vad fanatiker hade förväntat sig. Så tills nu finns det ingen information om frigörandet av 2d säsong. Anime tillverkare J.C. Grupp av arbetare är men för att tillkännage uppföljaren, han avbröt inte båda visningen så låt oss stanna uppe utan lika information.

Här är trailern för primärsäsongen, ta en titt.Kids of The Whales Säsong 1: Evaluate

Arenan är inte något men ett oändligt hav av sand, och någonstans mitt i den ligger en ö som kallas dammvalen. Inom djupet av denna ö finns en historisk stad vars befolkning kategoriserades som markerad. De som har blivit märkta har övernaturliga färdigheter, men på samma tid vilar till och med en förbannelse över dem som slutar i deras förtida död. Chakuro är byns arkivarie som ägnar nästan all sin tid åt att hitta nya öar och sedan dokumentera dem. Föga överraskande förändras alla de nykomna öarna till liknande med helt ingen befolkning.

Kids of The Whales Säsong 2: Liberate Date

Säsong 1 sändes en gång i oktober 2017. En annan del av kollektionen sändes en gång i juni 2018. Hittills har inget visats ur tillverkarens aspekt, men i linje med tempot och förutsägelserna kommer vi att kunna säg att displayen dyker upp relativt inom ett år 2021 eller 2022 .

Kids of The Whales: Engelsk Dub

Den engelska dubben av skärmen är att ha på Netflix.

Kids of The Whales: Characters

    Chakuroär samlingens huvudperson som har hypergrafi. Han kommer att bli kategoriserad eftersom förstöraren som ett resultat av att han inte har någon vakt över sina övernaturliga krafter.Lycosär någon annan stor persona av samlingen som en gång var så snart som en soldat av Allierade imperiet .Utanär chefen för mullvadar, en skänd besättning av bråkmakare som inte beundrar lagstiftningen.