Khloe Kardashian avslöjade varför hon inte skulle flytta till Boston med Tristan Thompson, intressanta fakta

Kardashians är ökända för sina komplicerade relationer. När Khloe Kardashian och Tristan Thompson blev föräldrar var det ingen överraskning att de ställdes inför uppgiften att uppfostra ett barn och samtidigt ta reda på vad som händer i varandras liv. Deras förhållande har beskrivits som komplicerat. Allt eftersom tiden gick under graviditeten, särskilt när beslutet om att flytta som familj eller inte blir ett problem; kan bli svårare än någonsin..

Det senaste avsnittet av Keeping Up With the Kardashians fick Kardashian att fundera på om hon skulle lämna Kalifornien för Boston med sin pojkvän, som har bytts av hans basketlag. Det finns några saker som måste beaktas innan du fattar detta stora beslut: deras relationsstatus och hur det kommer att påverka Trues livsstil i båda staterna.

Det senaste avsnittet av den populära dokusåpan, som sändes den 3 juni, kommer säkerligen att bli en tårdragare. Scenen visar en kvinna som hävdar att Thompson är hennes sons far och en annan som säger att hon hade sexuella relationer med honom i januari 2021.Kardashians dotter älskar skolan, vänner och hennes morföräldrar. Medan Thompson vill att de ska flytta över landet så att de alla kan vara tillsammans, är Kardashian tveksam till att rycka upp sin lilla flicka från allt hon känner och älskar som förberedelse för en längdresa.

Jag är inte emot Boston men när man väl har barn är det annorlunda, förklarar Kardashian i KUWTK klämma. True har hela sitt liv i L.A. – hennes kusiner, jag har förskoleklass hemma hos mig. Det är covid, så jag kan inte bara ta henne till Boston och gå och hitta lektioner där. Allt är avstängt. Jag tror att om det var ett annat år, kanske jag skulle vara mer öppen för att rycka upp henne. Men vad ska jag göra? Ta henne dit för att vara i en lägenhet där och stanna innanför några väggar?

Kim Kardashian har inte rest mycket tidigare och vill förmodligen inte åka vart hennes mango än är. Även om hon är van vid att vara isär, är det inte så jobbigt för Kim som har tagit tillbaka honom så många gånger tidigare.

Khloe Kardashians relation med NBA-spelaren Tristan Thompson har varit tuffa under det senaste och ett halvt året. Även om Khloé fortfarande verkar vara engagerad, kanske hon inte var så sugen på att gå all-in efter att han ertappades med att vara otrogen mot henne under deras graviditet i september förra året. Sanningen är att de nu lever åtskilda – ett förståeligt drag med tanke på vad som hände!

för mer information och uppdateringar besökMarknadsaktiviteten.