Khloe Kardashian: Använder Khloe verkligen olika redigeringsappar för att dölja sitt riktiga ansikte? Klicka här för att veta hur hon hanterar trollen

Khloe Kardashian är en amerikansk modell som alltid är i rampljuset för sitt utseende. Khloe har alltid stöttat sin familj och till och med medverkat i en av familjens dokusåpor Keeping Up With The Kardashians. Hon blev kritiskt förolämpad för sina bilder som hon publicerade tidigare i maj månad. Men hon vet hur man hanterar sådana troll.

Efter så många månader igen kom den verkliga sanningen om bildförändring fram. Vi känner alla till magin med photoshop, faceapp och facetune och vi har sett många kändisar gå igenom dessa appar innan de officiellt laddat upp någon bild. Men i Khloes fall fick bilderna enorm kritik och troll.Khloe Kardashian: Redigerad bild

I maj publicerade Khloe en bild på henne som fångade allas ögon och blev en punkt för kritik. Bilden var hårt redigerad och blev därmed viral på nolltid. Men tidigare var allt mycket under kontroll och satte sig långsamt.

Khloe Kardashian: Faktisk bildavslöja

Hela numret startade i maj månad 2020 och det var igen först den 14thAugusti avslöjades den verkliga, oredigerade bilden. Hon dök till och med upp i KUWTK och användare av sociala medier var snabba med att lägga upp den redigerade och oredigerade bilden sida vid sida.

Keeping up with the Kardashians aka KUWTK är en amerikansk dokusåpa som kretsar kring den populära Kardashian-Jenner-klanen. Denna show avslöjar familjemedlemmarnas djupgående personliga och professionella liv. I showen var Khloe närvarande klädd i samma outfit som hon bar på den redigerade bilden. Den främsta anledningen till hennes utseende var att stoppa hennes kontroverser angående bilden. Och hon ville avslöja att hon ser likadan ut i verkligheten också.

Khloe Kardashian: Fansens reaktioner

Folk anklagade henne hårt för att använda sådana appar för redigering. Även om Khloe förnekar hennes agerande är fansen snabba att identifiera den märkbara sanningen. De tror att redigering förändrar det faktiska ansiktet och manipulerar tittarna. Det blir till och med svårt att identifiera det verkliga ansiktet.

NBC Universals Senior Executive, Mike Sington jämförde till och med de två bilderna på Twitter. Detta följt av enorma troll och reaktioner.

Men Khloe vet hur man hanterar troll och negativitet. Hon delade självsäkert en bild av hur hon njöt i havet på själva fredagen. Hon nämnde i bildtexten om hennes otillgänglighet.