Khaali Peeli Skådespelerska, Ananya Pandays pappa, Chunky Panday reagerar på medias upprördhet hon står inför. Klicka här för att läsa mer.

Ananya Panday debuterade med Bollywood-industrin 2019, från och med då fortsätter hon att reta upp fansen från sina handlingar. Då och då mötte hon anklagelser om att ha främjat nepotism och att vara en del av kontroversiella ämnen. Tidigare har hon dykt upp med Ishaan Khattar, i den kontroversiella låten Beyonce sharma jayegi för att ha presenterat rasanmärkningar. Låten är en del av deras kommande film Khaali Peeli regisserad av Maqbool Khan, planerad att komma nästa månad. Texten till låten gavs av Vishal Shekhar som de blev brutalt utskällda av användare.

Chunky Blacksmith sa

Efter att ha blivit dåligt dirigerad av fans över sociala medier, kom hennes far, före detta skådespelaren Chunky Panday, till hennes räddning. I en intervju med News 18 motiverade han hennes agerande tillsammans med att visa sympati för trollarna. Han sa: Om någon säger något måste vi bara ta det med ro. Vad mer kan vi göra? Det finns ingen annan lösning på detta. Som skådespelare, kändis eller filmstjärna har den några pluspoäng och några minuspoäng.När han kommenterade människors mentala tillstånd under pandemin, sa han. Just nu har människor blivit lite för känsliga på grund av hela situationen (coronavirus-pandemin) vi befinner oss i just nu. Det har gjort människor oroliga och osäkra.

Han förknippade sig också med detsamma och sa att det har gjort det mot mig. Jag är 57, och jag skulle inte säga att jag har gått igenom den största karriären utan en karriär på 33 år och om jag kan ha dessa känslor så kan jag föreställa mig vad yngre människor måste gå igenom. Det är inte vanliga tider. Så man måste ha lite empati.

han anförde vidare Alla har rätt till en åsikt. Jag ger det inte för mycket energi själv eftersom jag känner att du i tider som dessa behöver engagera dig i saker som gör dig glad.

Pratar med Bombay Times

Medan han pratade med Bombay gånger vid ett annat tillfälle, mindes han sitt råd som gavs till Ananya angående acceptans. Han utvecklade detsamma,

Det viktigaste för alla skådespelare är att bli accepterad av publiken. Jag har alltid sagt detta till Ananya för det finns så många råd jag kan ge. Hon måste ta sig igenom detta på egen hand, göra sina egna val och sina egna misstag.

Han betonade också att filmframgång inte avgörs av en, utan alla och han tror att Ananya har allmänhetens acceptans.

Jag har alltid sagt till henne att ingen någonsin kan förutsäga en films framgång i biljettkassan eftersom en miljard människor bestämmer det. Jag slutade oroa mig när jag såg Årets Student 2 på en privat visning. Bhavana och jag var säkra på att hon skulle få acceptans. Det skadar inte att vara upprymd och optimistisk, men man ska aldrig ryckas med. Han förklarade

Om nepotism

När han tillfrågades om den pågående nepotismdebatten jämförde han den med tidigare tider och motiverade den indirekt med att säga: Detta har alltid hänt. Det här är inget nytt. Rivaliteter har pågått sedan evigt. Det har sagts saker om varandra. Plockar du upp en 50-årig tidning hittar du samma dialoger där. Alla dessa debatter har hänt tidigare också på många sätt. Just nu beror det mer på att folk inte har något annat att titta på på grund av sådana extraordinära tider. Folk sitter bara klistrade vid sina tv-apparater. Det finns inget slut på detta.

Fadern har faktiskt alltid för avsikt att skydda sin son och dotter och veteranskådespelaren gjorde detsamma. Det är dock den ultimata verkligheten att Bollywood lider av nepotism. Det måste avslutas så att en rättvis chans bör ges till dem som förtjänar det, snarare än att visa stjärnbarn i filmerna utan att behöva genomgå någon kamp.