Kerbal Space Program-mods: Letar du efter 'Kerbal Space Program-mods'? Läs för att känna till alla mods!

Kerbal Space-programmet, som utvecklats och publicerats av Squad, är ett videospel för simulering av rymdflyg som släpptes 2013. Det är ett spel som handlar om att planera, designa och flyga de djärva upptäcktsresande.tillgänglig på Microsoft Windows, macOS, Linux, Playstation 4 och Xbox One.

Även om det släpptes för mer än sju år sedan, håller spelarna fortfarande kvar med spelet eftersom detta videospel har allt som gör det unikt från alla andra videospel. Det inkluderar frihet, flexibilitet, kreativitet och viktigast av allt, Mods.

Generellt sett gör Mods det bättre och roligt att spela. Vi har sammanställt några av de bästa Kerbal Space-programmoddarna:Till Mod Kerbal Space-programmet

Sedan starten har Kerbal Space-programmet haft en aktiv moddinggemenskap. Till en början var det inte lätt att distribuera och hitta mods och det var en ganska utmaning. Men eftersom tekniken och verktygen växer, gör det det enklare att hitta mods.

  • The Steam Workshop: Det är en av de mest tilltalande tilläggen från integration med steam-försäljningsplattformen. Från detta kan du ladda ner andras baser, fartyg, rovers och stationer och lägga till i ditt bibliotek. Tyvärr tilldelar verkstaden inte mer mekaniskt, aggressivt modifierat innehåll.
  • Curseforge: Det är den officiella mod-värdtjänsten som är associerad med Kerbal Space-programmet. Utöver detta är det en av de mest framstående mod-hanterarna.
  • Omfattande Kerbal Archive Network: Det är mod-hanteraren med öppen källkod och community-stödd. CKAN är helt uppdaterad och har sin egen fristående GUI. Dessutom fungerar det på alla icke-konsolplattformar.

Bästa mods för Kerbal Space Program

Det finns tusentals mods för Kerbal Space-programmet. Vi har sammanställt de måste-ha mods för dig som gillas och respekteras av majoriteten av spelarna.

  • Chatterer: Det bästa med denna mod är att den tog verkligt ljud från Apollo 11-uppdragen. Förvrängde sedan det lite och hackade det till ljudfiler som spelas i bakgrunden. Chatterer ger intrycket av ett livligt, tvärprat och kaotiskt uppdragskontrollcenter.
  • Collision FX: Denna mod lägger till gnistor, rök, skrikande däck, plöjande smuts. Därför ser det fantastiskt ut att få krascher och skruvar. Collision FX lägger också till ett bedårande oof-ljud när Kerbal flyger in i något väsentligt.
  • SCANsat: Det bästa med SCANsat är att spelarna kan rikta in sig på platta områden för säkra landningar, identifiera intressanta platser och även hjälpa till att förstå planetens biom fullt ut.
  • KOS: Det är ett autopilotstyrsystem där du behöver skriva kontrollkoden för att något ska hända i kerboscript. Om du tycker att vektorerna och kodningen är fascinerande, är denna mod definitivt något för dig.
  • Nära framtida teknologier: Dessa mods är bara delade paket som du kan låsa upp från de vanliga FoU-programmen. Även om det inte finns någon teleportering finns det mycket raffinerade kärnreaktorer och avancerade xenonmotorer.

Det är inslaget för idag. För fler sådana mods, HÅLL UPP med oss!