Kerbal Space Program: Få alla tillgängliga mods för att jämna ut ditt äventyr med detta expansiva raketsimulatorspel! Klicka här för att läsa mer!

'Kerbal Space Program' håller på att förvandlas till ett mer omfattande och sammansatt raketsimulatorspel, vilket är möjligt med hjälp av alla tillgängliga 'Kerbal Space Program'-mods. Efter lanseringen av 1.1-versionen av 'Kerbal Space Program' har spelet gått över, avancerat, tillsammans med lagets enastående arbete. Det finns också en livlig gemenskap av moddare som regelbundet driver ut sina tweaks, funktioner och upphöjelser.

Allt du nämner inom rimliga gränser, kataloger, de senaste raketdelarna, finare fysik, allt kommer att finnas tillgängligt i tillägget på ett arkiv av KerbalSpacePort. Det är dock en svår uppgift att ta reda på saker utan hjälp. Så låt oss gå in på vårt kosmiska Nimbus 3000-tal och ta en rundtur genom universum av 'Kerbal Space Program'-mods.'Kerbal Space Program': Lista över alla mods för en bättre upplevelse

  • Bättre atmosfär-En ganska tråkig aspekt i 'Kerbal Space Program' är atmosfären eftersom det bara är ett lager av snårigt molntäcke, som försvinner utan problem när spelaren stiger, varefter det går ner och förvandlas till ett lager av grå beläggning. Better Atmospheres är en mod som kommer att göra som sagt i den detaljerade burken, och fortsätter att lägga till mer specifika molntäcken till inte bara Kerbin-atmosfären utan också till vilken annan planets atmosfär som helst som du vill.
  • Förbättring av distansobjekt-Till och med i verkligheten kan vi se de flesta planeter som prickar på himlen utan teleskop. Den enda skillnaden mellan planeter och stjärnor är att stjärnan blinkar, och det gör inte planeterna. Denna mod ritar verklighetsaspekten i spelet, där stjärnorna och planeterna är synliga som små lysande prickar, inte bara det, även fartyg och raketer kan vara synliga på långt avstånd.
  • KSP Interstellar-Ankomsten av denna mod var långt innan den första kontraktsuppdateringen 'Kerbal Space Program' hade nyligen. KSP Interstellar kommer att låta spelare få alla typer av motorer, bränslen och stor teknik samtidigt som de utforskar solsystemet och har permanenta baser. Allt du hittar här har mest att göra med verkligt vetenskapligt material.
  • Dödlig återinträde- Denna mod i 'Kerbal Space Program' har att göra med uppgiften att en säker återkomst från rymden, precis som i verkligheten. Varje del av farkosten som är felaktig kommer att brinna upp på grund av värmen, särskilt om det är en planet med en mer högtidlig atmosfär.

  • MechJeb-Denna mod, även känd som Mechanical Jeb, är ett autopiolsystem som kan hantera alla typer av utrymmesproblem.
  • ISA MapSat-Spelare kan göra topografiska kartor över månar och planeter med hjälp av detta satellitkarteringsverktyg. Tyvärr stöds det inte längre, men en variant är SCANsatmod.
  • Procedurmätningar-Denna mod kan få alla rovers och maskiner att se väldigt eleganta ut, vilket skapar en anpassad sköld för hantverket.
  • Ketan Pack-Denna mod hjälper till att sprida Kethane i rymden, vilket gör att det ser ganska realistiskt ut.
  • B9 Aerospace Pack-Om du vill ha fullständig interiörmodellering, nya jetmotorer och en underbar ny cockpit, är det här modden för dig.

Om du gillade min artikel, se till att kolla in den Into the break-mods.