Kelly Ripa och Lola: Lola uttrycker avsky på Mark Consuelos törstfälla bilder i intervjun! Läs mer för att veta detaljerna i saken!

Kelly Ripa närvaro på sociala medier är ett ganska populärt tillskott till hennes karriär som offentlig person och kändis. Skådespelerskan och talkshowvärden hade nyligen en intervju med sin dotter. Även om diskussionen var ganska spännande, uttryckte Lola sina åsikter om olika ämnen. En av dessa var hennes mamma som postade bilder på Mark Consuelos som hon kallade en törstfälla. Men det menade Lola bara på skämt, och intervjun pratade om diverse andra saker också. Vi har samlat alla höjdpunkter i ämnet. Läs mer för att veta om samtalet och familjen Consuelos.Om Kelly Ripa: Kelly Ripa och Lola

Kelly Ripa är en skådespelerska, talkshowvärd, dansare och journalist som föddes den 2 oktober 1970 i New Jersey, USA. Medan hon är mest känd som skådespelerska, började Kelly sin karriär som dansare. Hon dök upp som en vanlig dansare i 'Dancin' on Air' som var ett nationellt TV-program. Efter det vände sig Kelly till talkshows sent på kvällen och TV-industrin på 80- och 90-talen. Kellys arbete med Regis väckte liv till dessa talkshower. Även om hennes filmkarriär har blivit känd, fick Kelly draghjälp av sitt arbete på TV. Hon har arbetat i flera långfilmer under sin karriär, inklusive Marvin's Room. Utöver detta deltar hon också i social aktivism och välgörenhet.

Om Mark Consuelos: Kelly Ripa och Lola

Mark Consuelos är en amerikansk skådespelare född den 30 mars 1971. Han började sin karriär med en lärorik TV-serie, men det är inte därför folk känner honom. Consuelos fick rollen som Mateo Santos i ABC-succén 'All My Children'. Den här rollen var en favorit bland publiken och Mark blev berömmelse. Efter det arbetade han i olika filmer och succéprogram på tv. Han hade också en återkommande roll i säsong 2 av American Horror Story.

Törstfällor: Kelly Ripa och Lola.

Intervjuaren frågade Lola om en sak som hon aldrig skulle lägga upp på sociala medier, men det gör hennes mamma. Hon svarade och sa att hon tycker att de nästan nakna bilderna på hennes pappa är äckliga. Men hon sa det med ett skratt på ett skämtsamt sätt. De frågade henne också en sak som hon inte gillar med sin mamma på sociala medier. Lola sa att hon inte förstår varför hennes mamma svarar på hatare. Till detta slog Kelly in och sa att hennes följare gillar hennes 'episka clapbacks'.

Mamma-dotter-duon pratade också om några berörande saker. Lola sa i intervjun att hon älskade sin mamma för att hon inspirerade henne till att bli musiker. Hon krediterade också Kelly för hennes vänlighet och hennes milda anda. Även Kelly uttryckte i sin tur sin tillgivenhet för sin dotter och berättade för henne vad hon älskade med henne. Intervjun var härlig som man kan förvänta sig av en diskussion mellan en mor och dotter. Men nu kan vi förstå att även kändisar ibland känner sig generade över sina föräldrars sociala medier.

Om du har gillat att läsa den här artikeln, kolla in vår artikel om Mykkis onlinetvist .