Kelly Clarkson fyller i för Simon Cowell om 'America's Got Talent' och fansen älskar henne! Klicka här för att veta mer.

Vi vet alla att Simon Cowell är indisponerad ett tag när han återhämtar sig från sina hälsoproblem. På grund av detta fyller Kelly Clarkson in för Simon Cowell On 'America's Got Talent' för tillfället. Kelly Clarkson och Simon Cowell utbyter söta meddelanden när hon tar hans plats på uppsättningarna av America's Got Talent. Kelly fyller bara upp Simon Cowells plats för tillfället.

Fortsätt läsa vidare för att veta mer om det. Men innan dess ta en titt på videon från E! Nyheter för att veta vad de har att säga om det-

https://www.youtube.com/watch?v=T6aesVFz_QoAnledningen till att Kelly Clarkson har ersatt Simon Cowell?

Simon Cowell är för närvarande tjänstledig då han håller på att återhämta sig från en allvarlig ryggskada. Han var också tvungen att opereras för detsamma. Det är anledningen till att Kelly Clarkson har fyllt sitt utrymme.

Kelly Clarkson är sångerska och röstcoach. Hon är den bästa ersättaren för en domare som Simon Cowell.

Hon avslöjade också hur hon förberedde sig för att bli domare på ett storslaget stadium som America's Got Talent.

Så vad är de söta samtalen mellan Kelly Clarkson och Simon Cowell?

I en av sina tweets innan showen nämnde hon att hon är redo att ta över för Simon Cowell. Hon nämnde också att hon verkligen behöver jobba på sin brittiska accent. Tweeten avslöjade också hur exalterad hon var över att se alla akterna i programmet.

I video-tweet berättade hon för mig att hon på sistone har jobbat på sina repliker. Hon motiverar sin beredskap med att hon har fått ett rykte att upprätthålla. Hon har fyllt Simon Cowells utrymme, så hon måste vara upp till märket.

Sedan använde hon till och med några klassiska Simon Cowell-kommentarer, som han är känd för, är en vanlig brittisk accent. Jag gillar det inte….. Jag älskar det och vad fan var det där?

I slutändan måste hon byta till sin egen stil.

Cowell gav sedan ett tweetsvar på Kelly Clarksons videotweet. Tack @kellyclarkson. Saknar er alla. Vilken fantastisk show.

Det var verkligen ett fullcirkelögonblick för Kelly Clarkson. Hon blev berömmelse efter att hon provspelades för American Idol framför Cowell långt tillbaka 2002.

Håll kontakten med marknadsaktiviteten för alla de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna!!!