Kekkai Sensen Säsong 3: Releasedatum bekräftat? | Handling | Cast | Trailer | Berättelse | CHOCKERANDE NYHETER!!!!!

Kekkai Sensen säsong 3

Kekkai Sensen säsong 3 är den mest efterlängtade fortsättningen på animeserien Kekkai Sensen. Som nästan all anime är även denna baserad på en mangaserie. Anime-serier har imponerat på tonåringar och vuxna över hela världen. Anime öppnar också upp en värld av möjligheter för tittarna att bevittna storheten och händelserna som är större än livet. Utan några begränsningar eller brister som traditionella medier möter, tillåts Anime utforska världen utan några begränsningar.

Japansk anime, i synnerhet, är välkänd för sina oklanderliga actionsekvenser som kanske inte ens är möjliga att filma i det verkliga livet. Detta har fångat anime-älskares sinnen och fått dem att haka på anime-serien. Detta är en av anledningarna till att fansen ivrigt förväntar sig ankomsten av Kekkai Sensen säsong 3.Kekkai Sensen skrevs och illustrerades av Yasuhiro Nightow. Han är en populär japansk mangaartist som är känd för sitt arbete i anime Trigun och videospelet Gungrave. Kekkai Sensen-mangan publicerades första gången i juni 2008 och anime-anpassningen släpptes i april 2015. Animen producerades av Bones studio som är känd för Soul eater, Ouran High school värdklubb och två av deras anpassningar av Full metal alkemisten manga och My hero academia. Den engelska dubben av Kekkai Sensen säsong 3 är Blood Blockade Battlefront säsong 3

SPOILERFRI STORYLINE TILL KEKKAI SENSEN SÄSONG 3

En gateway har öppnats i staden New York för cirka tre år sedan. Porten förbinder New York City i jorden med 'Beyond'. ’Beyond’ sägs vara en annan dimension där onda och monstruösa varelser vistas. Denna port tillät monster, vampyrer, överljudsapor och extradimensionella varelser in i staden New York. Denna stad började bli känd som Hellsalem's Lot. Hellsalem’s Lot blir en bubbla som aldrig kan penetreras.

Så människorna, monstren och andra varelser tvingas leva tillsammans i bubblan av Hellsalem's Lot. Denna konstiga och farliga livsstil har blivit en daglig rutin för invånarna eller låt oss säga, fångar i Hellsalems parti. Här kommer Libra in, en hemlig organisation som tar hand om Hellsalems tomt. Medlemmarna i Vågen verkar i Hellsalems tomt och även utanför den.

Organisationen har alla typer av människor och övermänniskor som medlemmar. De skyddar Hellsalems Lots invånare och försöker ge dem ett tryggt och säkert liv, vilket allt görs i hemlighet. Den brottsbekämpande myndigheten för Hellsalems tomt är också i jakten på att ta reda på medlemmarna i Vågen. Men i vissa fall arbetar de tillsammans med Libra för några vanliga orsaker. Så hur framgångsrika kommer medlemmarna i Vågen att vara med att bevara ordningen och bekämpa ondskan? Kekkai Sensen säsong 3 har ännu inte svarat på den frågan.

Kekkai Sensen säsong 3

KARAKTERAR AV KEKKAI SENSEN SÄSONG 3

Leonardo Watch:

Leonardo Watch i den engelska dubben eller Reonarudo Wocchi i programmet Kekkai Sensen är huvudpersonen i vår anime. Leonardo är en ung man på 19 år och är en väldigt snäll och ödmjuk person. Man kan också säga att Leonardo, i början av serien, också var lite feg. Han är fotograf och jobbar mycket hårt för att stödja sin syster också. En vacker dag när han besökte Hellsalems tomt för att besöka sin syster, gav en okänd varelse honom kraften i All-Seeing Eyes of the Gods. Denna exemplariska okulära kraft som tilldelades honom kom dock till en kostnad. Hans yngre syster förlorade synen. Leonardos visuella skicklighet söktes av den brottsförebyggande organisationen Libra och han hade anslutit sig till dem som ny medlem. Han saknar visserligen de stridsfärdigheter som de andra medlemmarna i organisationen besitter, men med sitt kvicka och snabba tänkande kan Leonardo vinna över i vilken situation som helst. Även med sådana ögonkrafter använder Leonardo dem aldrig för sina egna fördelar och förblir alltid ödmjuk. Kommer Leonardo att reda ut hela mysteriet med sin visuella kraft i Kekkai Sensen säsong 3? Det är ännu inte känt.

Klaus Von Reinherz:

Klaus Von Reinherz eller Kurausu Fon Rainherutsu i Kekkai Sensen säsong 3, är ledare för organisationen Libra. Han är också överhuvud för den adliga familjen Reinherz. Klaus verkar vara en lång och muskulös ung man med underbett. Klaus är en läroboksherre med en lugn och sansad natur. Han har också en orubblig vilja och beslutsamhet. Klaus är en uppriktig botaniker och fyller sitt kontor med alla sorters krukväxter. Han besitter också flera oklanderliga krafter och är extremt intelligent.

Zapp Renfro:

Också känd som Zappu Renfro under Kekkai Sensens säsong är Zapp en annan medlem av Libra. Han är partner till Leonardo och är en väldigt hetblodig kille. Zapp är också en kvinnokarl och sätter alltid organisationen i problem med sina dåraktiga handlingar. Han är också en extremt bra fighter och är mästaren i Big Dipper Blood Fighting Style.

Kekkai Sensen säsong 3

KEKKAI SENSEN UPPDATERINGAR FÖR SÄSONG 3:

Den andra säsongen av serien har avslutats 2017 och fansen väntar på en uppdatering om Kekkai Sensen säsong 3 sedan dess. Även om det inte finns några officiella tillkännagivanden ännu från Studio Bones, verkar Kekkai Sensen säsong 3 troligen förnyas snart. De senaste två säsongerna av Kekkai Sensen har varit anmärkningsvärda framgångar med försäljningen av DVD- och Blu-ray-skivorna skjutit i höjden. Det är betygsatt till 7,3 på IMDb och 7,6 på Myanimelist. Detta kan tjäna som en anmärkning om Kekkai Sensens imponerande prestation. Förnyelse och lansering av Kekkai Sensen säsong 3 kan förväntas under 2021 eller 2022. Fansen väntar på tillkännagivandet av Kekkai Sensen säsong 3. För de som inte har sett den ännu, det är den bästa tiden att komma ikapp med denna anime! Det streamas på Crunchyroll!

Kommentera också din favoritkaraktär från Kekkai Sensen säsong 3!

Håll dig säker, var lugn och vänta på Kekkai Sensen säsong 3!

Gör ett besök -https://themarketactivity.com/

Kolla in våra andra artiklar - /cameron-monaghan-gay-otroliga-nyheter-personligt-liv-alla-hemliga-detaljer-avslojas