Keanu Reeves: Vilka nya spänningar kommer Reeves med den här gången? Klicka här för att se listor över alla hans kommande filmer och mer!

Keanu Reeves är en kanadensisk skådespelare, regissör och producent född i Libanon. Han började sin karriär i en teaterproduktion och föreställningar innan han gjorde sin filmdebut i Youngblood 1986. Reeves fick världsomspännande erkännande med sin roll som Ted Theodore i Bill & Ted's Excellent Adventure (1989). Detta följde av hans biroll i Parenthood och med detta blev han en framstående skådespelare som räknas.

Keanu Reeves: Mästare i både kommersiell och parallell film

Denna Hollywood-skådespelare skapade en nisch speciellt för sig själv med filmer som Speed ​​och The Matrix. Även om vi har sett honom främst i kommersiella filmer. Men han har till och med visat upp sina talanger i andra olika konstfilmer också. Hans fans har alltid sett honom experimentera med olika genrer, från action till sci-fi thrillers och till och med dramer. Som i My Own Private Idaho, The Lake House och The Private Lives of Pippa Lee har vi sett hur oerhört begåvad och överlägsen skådespelare han är. Vilken roll han än spelar gör han den fullkomlig rättvisa.De kommande åren kommer att bli hektiska och hektiska för Keanu Reeves. Eftersom han kommer med ett antal nya roller för att hetsa upp sina fans.

Keanu Reeves: Vilka är hans kommande projekt?

1. Bill & Ted Face De musik

Bill & Ted FaceDeMusiken släpps på storbildsskärm den 21stAugusti 2020. Reeves och hans motspelare Alex Winter återupptar sina ikoniska roller från de tidigare delarna av den här filmen. Och detta har ökat förväntningarna eftersom alla undrar vad som är nytt den här gången.

Filmen tar dig till San Dimas, Kalifornien tillsammans med de två rockarna – Reeves och Alex. Tillsammans med dem kommer publiken att se Samara Weaving och Bridgette Lundy-Payne.

2. John Wick 4

I maj 2019 släpptes John Wick Chapter 3 Parabellum. Sedan dess var det känt att del 4 kommer upp inom kort med helt ny spänning. Den här nya franchisen kommer att släppas på bio den 21stmaj 2021.

Keanu Reeves kommer som tidigare att återuppta sin roll precis som föregående kapitel. John Wick 4 kommer även att inkludera Reeves Matrix-medspelare, Lawrence Fishburne.

3. Rallybil

Den här filmen kommer att ta publiken in i en actionthrillergenre, där Reeves kommer att gestalta den heta NASCAR-föraren. Filmen är regisserad av Olivier Megaton. Även om den här filmen tillkännagavs 2017 själv, men det sista datumet återstår att avslöja.

4. Efter midnatt

Detta är också en actionfilm där Reeves kommer att vara i huvudrollen. Den engelskspråkiga actionfilmen är regisserad av RickFamuyiwa. Med detta kommer Keanu Reeves igen att dyka upp på Netflix. Releasedatumet är inte slutgiltigt ännu. Men filmen produceras av Avengers-Endgame-regissörerna Joe och Anthony Russo. Och detta har säkert gjort dig mer nyfiken på den här filmen.

5. Regn

Reeves kommer att synas i denna nya tv-miniserie som är baserad på böckerna av Barry Eisler. Han spelar huvudpersonens roll likaväl som han är showens producent.

Reeves skildrar rollen som halvt japansk och halvt amerikansk lönnmördare. Hans motspelare inkluderar Cherry Jones, Corbin Reid och Owen Kline.

6. Ballerina

Ballerina bygger på hämnd. I den här filmen kommer fansen att möta en kvinnlig lönnmördare som är ute efter hämnd. Handlingen är väldigt intensiv eftersom Reeves som redan har spelat rollen som en lönnmördare ska producera projektet. Ballerina kommer att synas i multiplexerna inte före 2022.