Kawaii Dake Ja Nai Shikimori-san avsnitt 3 - Kolla in det läckta avsnittet nu

Shikimori’s Not Just A Cutie, populärt känd som Kawaii Dake Ja Nai Shikimori-san i original japansk mangaserie. Det är en slice-of-life-anime som är fylld med komedi och romantik. Den är skriven av Keigo Maki och serialiserad i Magazine Pocket. Studio Doga Kobo kommer med dettamanga till mediet anime, vars tidigare shower har inkluderat liknande teman och tilltalat en liknande demografi som Shikimori-san. Plastic Memories och Monthly Girls Nozaki Kun är en del av Doga Kobos katalog. Ryouta Itou regisserar detta anime serie .

Det här avsnittet är också känt som Kawaii Dake Ja Nai Shikimori-san avsnitt 3.

Shikimori's Not Just A Cutie Episod 3 Review- Meeting The Family!

Showen, Shikimoris Not Just A Cutie kom som en frisk fläkt för många trötta fans. Det började med en par som redan var i ett förhållande, vilket redan är en anomali. Den här showen saknar dramatik, dödsfall, övergrepp, familjeproblem, dåliga influenser och sammanbrott. Detta drama kommer att få dig att känna dig nöjd och du kommer inte att sluta le från första början tillavsnittet slutar.d

I avsnitt 3 av Shikimoris Not Just A Cutie kan vi se vårt favoritpar gå på dejt, och det var en fröjd att bevittna vad som än hände.

Höjdpunkter i avsnitt 3 av Kawaii Dake Ja Nai Shikimori-san:

Mötet mellan Shikimori och Izumis föräldrar var den sanna höjdpunkten i avsnitt 3. Izumis föräldrar fick en liten del, i det första avsnittet, bara för en liten bit. Båda har enorma personligheter, det är den typen som får dig att önska att du skulle vara släkt med dem på något sätt. Shikimoris och Izumis föräldrar kopplade mycket bra ihop och var fantastiska tillsammans. Naturligtvis fick de Shikimori att känna sig hemma och lika mycket en del av familjen som Izumi var. Dynamiken mellan paret får mer trovärdighet här, vilket var massor av kul att se och hjärtevärmande att uppleva . Denna mötesscen kan betraktas som en annan fenomenal utflykt för showen.

Kawaii Dake Ja Nai Shikimori-san Avsnitt 3: What Will Happen Next?

a

Titeln på det tredje avsnittet av Shikimori-san är After Unhappiness, Fine Weather. 'Olyckligheten här syftar på de små argument som hände mellan Izumi och Shikimori mot slutet av det förra avsnittet. Shikimori vill inte att Izumi ska känna sig som om hon är den klängiga partnern och är överbeskyddande, men hon känner sig lite osäker när andra tjejer kommer nära honom. I avsnitt 3 kommer Izumi och Shikimori att spendera hela dagen med varandra.

Dom

Shikimoris Not Just A Cutie Episod 3 kan räknas som ännu en hälsosam och tröstande utflykt. Det kommer att bli en fröjd att titta på för sina fans.