Katy Perry och Orlando Bloom planerar att flytta till Australien efter födseln av deras nyfödda!

Katy Perry och Orlando Bloom är mycket glada över att välkomna sitt första barn och alla redo att välkomna och bli mamma och pappa. Av denna anledning är de översvämmade i planering av allt för sin bebis eftersom Katy om några veckor är redo för leveransen av barnet. De planerar att flytta till Australien efter deras förstfödda barn tillsammans, de väntar en flicka som deras första.

https://themarketactivity.com/wp-content/uploads/2020/08/videoplayback-3.mp4

Spännande att välkomna deras första nyfödda tillsammans

Orlando är stolt över att bli pappa igen. Med Katy Perry blir det hans första barn. Han bekräftade i en intervju att de flyttar till Australien efter ankomsten av deras bebis eftersom det är ett mycket bra ställe. Orlando sa att Australien är på hans favoritlista.

Han visade sina känslor för att bli pappa igen och ser fram emot dagen för att bli pappa. Han nämnde att de planerar allt med mycket ansträngning och mycket glada över att börja ett nytt liv där med sin bebis. Å andra sidan delar Katy Perry sin video som visar sin babybula och delar sin graviditetsupplevelse med fansen i en video.Om lovebirds!

Paret förlovade sig på alla hjärtans dag 2019 och planerade att gifta sig samma år. Men äktenskapet har ändrats till sommarsäsongen 2020. Och nu på grund av coronavirus-pandemier kommer det att skjutas upp ett tag. Det kan hända någon gång under 2020 efter COVID-19.

Paret sa att de först välkomnar sitt barn och vill att deras barn ska vara friskt först. Katty Perry höll hemlig om sin graviditet redan från början, men i videosläppet visades hennes bula. Det blev samtalsämne och efter det avslöjade hon det för media och fans. Efter det började hon dela graviditetsnyheter i sociala medier.