Katherine Schwarzenegger och Chris Pratt välkomnar deras första barn och paret kunde inte vara lyckligare. Klicka för att få mer information.

Katherine Schwarzenegger och Chris Pratt välkomnade sitt första barn tillsammans! Nyheten bekräftades av Katherines syskon, Patrick Schwarzenegger söndagen den 9 augusti.

Han citerades när han lämnade en marknad i Santa Barbara, Kalifornien, säger att de gör det otroligt, fick precis en liten present till henne.

Hjärtliga grattis till paret!

Schwarzenegger och Chris Pratts första unges sexuella läggning eller noggranna födelsedatum. Han sågs med ett paket med en rosa spets som kunde vara välsignelsen antingen för hans syster eller barnet.Katherines pappa, Arnold Schwarzenegger, mamma, Maria Shriver och Schwarzenegger släkt, Christina och Christopher sågs besöka Katherine och Chris bostad före fredagen. Chris uppges ha setts på en akutklinik i Santa Monica-territoriet ungefär samtidigt.

Chris Pratt Katherine Schwarzenegger välkomnar deras första barn ...

Moder Maria Shriver citerades säga till Chris Pratt. Som dök upp som besökare på hennes Instagram Live-arrangemang #HomeTogether, 'You're gonna have another beautiful family member'.

Efter bekräftelsen sågs Arnold Schwarzenegger spruta om Katherines graviditet. När han dök upp i The Tonight Show med Jimmy Fallon i maj.

Det är verkligen energigivande nyheter att Katherine nu är gravid och skaffar barn. Jag har ingen aning om exakt när, men någon gång i sommar. Jag ser verkligen fram emot att bråka med vad det än är, hon eller han är, och har massor av kul. Jag tror att det här är något av ett nytt möte.

Mamma Maria Shriver kommunicerade också sin energi om Katherine Schwarzenegger och Chris Pratts första unge. Hon sa att jag är väldigt nöjd med henne. Klart hon och Chris är mycket glada; De är en gåva till varandra. Hon skämtade likaså att hon inte fattade 'farmor'-titeln och att hon kommer att hitta på sitt eget namn för det.

Katerine och Chris en sagoromantik

Avengers Endgame-underhållaren friade till Katherine Schwarzenegger i januari för ett år sedan. Därefter rapporterade han nyheten på sin Instagram med ett fotografi av sig själv och Katherine. Skriver in det som: 'Söta Katherine, så glad att du sa ja! Jag är exalterad över att gifta mig med dig. Glad att leva starkt i förtroende med dig. Nu kör vi!'

Paret gifte sig sedan i juni förra året i en intim ceremoni på San Ysidro Ranch i Montecito, Kalifornien.

Katherine Schwarzenegger och Chris Pratts första barn går nu med i familjen. Tillsammans med Pratts 7-årige son, Jack som han delar med sin exfru, skådespelerskan Anna Faris.