Katherine Langford bekräftar att hon var en del av The Marvel Cinematic Universe!! Lär känna extra.

Katherine Langford var en gång i Surprise-samlingen? Vad? Det finns ett av de avgörande ryktena som du kunde ha hört talas om. Snyggt, det finns många scener i en film som detta minimeras ut genom hela processen. Så det finns en risk att vara henne i filmen. Så här ska vi gå till botten med vad som finns längst bak i scenen!

Katherine Position I FilmenNär allt kommer omkring var hennes funktion en gång inte längre en stor, eftersom hon porträtterade funktionen av Iron Guy aka Tony Starks tonårsdotter Morgan. Vi visste att Tonys dotter en gång var helt enkelt 5 år föråldrad och det skapades en gång en scen där Tony använde Infinity Stone för att gå fram och tillbaka i tiden och träffa sin dotter. Hon kunde vara runt 12 år när han gick för att uppfylla henne. Prydligt, denna scen var en gång alternativt minimera, och ska vi inte längre bevittna i filmen.

Hon tillade att jag tror att om du råkar bli minimerad från resten för att inte mindre än njuta av att minimeras från den allmänna Avengers-filmen, så är det inte längre för ohälsosamt och jag tror att det har, helt enkelt att filma var en gång underbar, Katherine instruerade Radio värd Smallzy Inte för så länge sedan. Och jag tror att Disney+ slutade frigöra det ändå, men ja, inte mindre än jag har njutit av det, och i sanning tror jag att det en gång var några av de coolaste frågorna som jag någonsin varit i stånd att vidta åtgärder, jag är helt enkelt glad att ha reminiscensen.

Katherine om att bli tillfrågad om hon skulle gå tillbaka till MCU

När hon blev tillfrågad om det finns några planer från Russo-bröderna för att få henne att gå tillbaka till MCU en dag med filmer, speglade Katherine hur överraskningsuniversumet kan vara väldigt underligt och även om hon spelade in den där scenen för Avengers: Endgame med Robert Downey Jr., hon var en gång så rädd efter att ha gjort det eftersom jag faktiskt inte kunde säga resten. Så även om hon förvisso kommer till MCU igen vet hon inte om jag kan säga resten, men trots allt skulle hon vilja det! gå tillbaka till liknande som Iron Guys dotter.