Kareena Kapoor Khan talar om nepotism och Son Taimurs framtid!!! Klicka för att ta reda på det.

Kareena Kapoor har delat med sig av sina perspektiv på nepotismdebatten just nu som rasar i Bollywood. Hon sa att eftersom hon och Saif Ali Khan är framgångsrika, betyder det inte att deras barn Taimur följaktligen kommer att förvandlas till en Bollywood-stjärna.

Kareena Kapoor Khan accepterar den förnyade debatten om svågerpolitik i Bollywood. Det är en följd av att individer blivit besvikna över pandemin och kvarstår avstängda i hemmen. I ett möte med Anupama Chopra sa Kareena verkligen att hon inte vet 'varför alla har gått på det här enorma samtalet'.Om Kareenas uttalande

Kareena sa att individerna inte kan acceptera att eftersom hon är en berömd skådespelare, kommer hennes barn Taimur också att vara det. Jag tror att alla får vad de förtjänar i sina liv, vad som finns i deras öde. Yeh Nahi hai ki Taimur Ali Khan kommer att förvandlas till den största stjärnan i denna nation. Det är han definitivt inte. Han är förmodligen den mest tillfångatagna ungen i denna nation, av okända skäl förstår jag inte. Jag vill också för mitt barn att han agerar naturligt adekvat och självsäker.

Jag är som att du gör det du vill göra i livet. Du vill bli kock någonstans, pilot, vad du än vill göra. Jag vill att han ska flyga och vara lycklig i sitt liv. Dessutom är det överflödigt att eftersom han har framgångsrika vårdnadshavare kommer han att bli framgångsrik. Hans utflykt kommer att börja när han behöver börja. Han måste hitta sin egen väg. Hans folk kommer inte att hjälpa honom på det sättet, sa hon.

Kareena sa att hennes folk inte hjälpte henne i hennes yrke heller. Hon sa att hon var känd som Karisma Kapoors syster till att börja med men behövde göra sin egen speciella plats i branschen. Så denna nepotism ki ye Hoga Woh Hoga, Taimur-stjärnan Banega, vi har inte heller den dummaste idén, inklusive hon.

Kareena och Saif väntar ett barn till

Kareena och hennes andra Saif väntar på sitt andra barn. Paret gjorde deklarationen för en månad sedan. När hon diskuterade det sa Kareena att hon önskade att hon kunde klara sig igenom denna graviditet också, men hon måste vara förnuftig med tanke på covid-pandemin. Hon sa också att hon planerar att ha en stabil graviditet utan att gå upp onödigt i vikt. Hon sa att hon tog hand om paranthas, mjölk och besan laddoos förra gången men kommer att vara mer uppmärksam eftersom hon har insett vad hennes kropp behöver.

Skådespelaren förväntar sig också att slutföra resan för Laal Singh Chaddha med Aamir Khan. Kareena sa att Aamir eftertänksamt har gått med på att spela in sin roll i filmen först innan hon blir 'stor'. Hon har trots allt 12-15 dagar kvar på filmen. Kareena säger dock att Karan Johars Takht har lagts åt sidan för senare, för tillfället, med tanke på den enorma HR som periodfilmen skulle ha krävt mitt i pandemin.