Kanye West: Kanyes slumpmässiga tweets trendar IGEN! Klicka för att veta om hans senaste tweets!

Sedan några månader har Kanye West varit ganska trendig. Antingen är det presidentincidenten där han bröt ihop eller hans tweets och förhållande på en sten med Kim Kardashian.

Nyligen återigen var Kanye West på en slumpmässig twittrande. Det var totalt 36 gånger han twittrade som gick viralt på internet. Om du känner till Kanye kanske du är medveten om hans slumpmässighet så snart han öppnade sitt twitterkonto.Kanye West slumpmässiga tweets

Till och med de äldsta fansen och hans närmaste visste inte vad som händer i hans sinne. Nyligen postade han slumpmässiga tweets som inkluderar kläder, futuristisk arkitektur, tillkännagivanden om huvudet och nya Yeezy-designer.

Han startade den här serien av en slumpmässig tweet genom att lägga upp ett foto på Louis Vuitton-jackan med texten Älska den här jackan. Jag måste se det här i verkligheten. Medan han var på ett annat foto som ser ut som en designskiss, var hans bildtext Uuuum försöker komma på hur man gör Indiana Jones stenblock som en dörr i verkligheten... Um. Ja

Det fanns många bilder där bildtexterna bara inkluderar emojis. Den består av den slumpmässiga bilden av Eddie Murphy från en film, och bildtexten är en get-emoji. Han lade till och med upp en av sina barndomsbilder med bildtexten När jag och min mamma bodde i Kina i ett år. Hon hade den fräscha jackan med flätorna. Utöver detta delade han också bilder på sneakers, undervattenshem och en enorm blowup-docka.

Dessa slumpmässiga tweets var mycket mildare än förra gången rapparen blev viral på Twitter på grund av sina inlägg.

Kanye West twittrar om Kim Kardashians mamma

Efter att ha postat de slumpmässiga tweetarna för några dagar sedan twittrade han en bildtext som handlar om hans fru Kim Kardashians mamma. Det stod Min svärmor Kris Jenner... gör den bästa musikspellistan.

Hans anhängare lämnades i ett tillstånd av dilemma av denna tweet och munkavle på att Kris (Kims mamma) hade stulit hans mobil och lagt upp den själv.

En av hans följare svarade Blink två gånger om du har blivit kidnappad medan en annan kommenterade: Djävulen arbetar hårt, men Kris Jong Un arbetar hårdare!

Ingen av oss vet vad denna tweet betyder, och svaret finns bara hos Kanye West. Vi kunde bara anta att han försöker göra upp med Kim. Kanske?

Kanye West i nyheterna sedan några månader

Som nämnts ovan skapar rapparen rubriker i ganska många månader. Förra månaden, när presidentmötet ägde rum där Kanye gick sönder dök det upp mycket på de sociala medieplattformarna. Han nämnde till och med att han har en bipolär sjukdom.

Utöver detta är hans relation med Kim Kardashian inte heller på god fot. Han postade tjugo tweets som ropade ut sin fru Kim, svärmor Kris Jenner, Vogues chefredaktör Anna Wintour för att nämna några.

Kanye verkar vara på en bättre plats än han var för några veckor sedan.

Det är allt för idag. För ytterligare uppdateringar, HÅLL UPP med oss!

Du kan också kolla min andra artikel om Den otillverkade versionen av Ford och Ferrari .