Kanin nära! Nedan listas förmodligen de mest utvalda apparna som kan komma att användas under 2020. Klicka här för huvudpunkter!

Kaninen var en gång en omtyckt plattform som gjorde det möjligt för kunder att röra sig, ha interaktion och titta på innehållsmaterial. Återigen, förlust av investeringar fick Rabbit att stoppa verksamheten och marknadsföra all sin egendom till Kast, en rivaliserande streaming-operatör.

Jag är övertygad om att den kommer att leverera hela Rabbit-alternativen på sin plattform, men har nu inte bara varit redo att uppfylla kunderna. Dess miljoner kunder söker efter en annan plattform för att äga ett identiskt alternativ.Nästa är några av de mest värdiga möjliga valen för användning snarare än kanin:

1. Twoseven

Den förser kunder med en Chrome-tillägg som tillåter videoströmning från vilken webbplats som helst online och samtidigt hjälper plattformar tillsammans med Netflix, YouTube, Hulu och extra. Det gör att få prata med familj och vänner tillsammans med är levande svar med webbkamera. Enastående effektivitet utan latens anses vara en av dess främsta sevärdheter.

2. Watch2gether

Watch2gether är något annat Rabbit-val som tillåter kunderna att titta på filmer, vara uppmärksamma på att ställa in och handla mat samtidigt. Anses som en perfekt uppspelning i realtid och lockar kunder genom sin GIF-biff i chatten. Det hjälper YouTube, SoundCloud och Amazon, men nu förstärker inte Netflix och olika utbredda prylar, tyvärr.

3. Netflix födelsedagsfest

Det här är ett utbrett urval av kunder när det kommer till alternativ som liknar Rabbit men är tillägnad Netflix-prenumeranter som är mest behändiga. Detta är en bäst synkroniserad uppspelning för Netflix-kunder och härleds med en talkarakteristik som stöder emojis och GIF.

4. Sändningstid

Eftersom det är ett av de mest föredragna kaninalternativen för smartphones, ger det kunderna möjlighet att höra stämma och flytta filmer. Dessutom låter den dig proportionera klistermärken, ljudmeddelanden och GIF-filer i realtid tillsammans med stödjande ljudkommentarer.

5. Syncplay

Det finns på Home windows, macOS och Linux för att titta på nedladdat innehållsmaterial. Det hjälper huvudmediaspelare som VLC, Media Participant Vintage, och funktionen ligger för att vara utmärkt.

6. Proportionsrör

Det är bäst att titta på YouTube-filmer i kombination. Synkroniserad uppspelning är vackert utmärkt
och ger likaså chattbiff up.