Kanin nära! Nedan listas en av de utvalda apparna som kan komma att användas under 2020. Klicka här för huvudpunkter!

Kaninen brukade vara en omtyckt plattform som gjorde det möjligt för kunder att flytta, engagera sig och titta på innehållsmaterial. Återigen, förlust av investeringar fick Rabbit att stoppa verksamheten och marknadsföra all sin egendom till Kast, en rivaliserande streaming-operatör.

Jag är övertygad om att den kommer att leverera hela Rabbit-alternativen på sin plattform, men har nu inte utan varit i en position att träffa kunderna. Dess miljoner kunder söker efter en annan plattform för att äga motsvarande alternativ.Nästa är några av de mest värdefulla valen för användning snarare än kanin:

1. Twoseven

Den förser kunder med en Chrome-tillägg som tillåter videoströmning från vilken webbplats som helst och samtidigt hjälper plattformar tillsammans med Netflix, YouTube, Hulu och extra. Det gör att man pratar med familj och vänner och svarar med webbkamera. Enastående effektivitet utan latens är en av dess främsta sevärdheter.

2. Watch2gether

Watch2gether är alla andra Rabbit-val som gör att kunderna kan titta på filmer, koncentrera sig för att ställa in och handla mat samtidigt. Tänks vara en idealisk uppspelning i realtid och lockar kunder genom sin GIF-biff upp i chatten. Det hjälper YouTube, SoundCloud och Amazon, men nu förstärker inte Netflix och olika utbredda prylar, tyvärr.

3. Netflix födelsedagsfest

Detta är ett utbrett urval av kunder när det kommer till alternativ som liknar Rabbit men är dedikerade till Netflix-prenumeranter mest effektivt. Detta är en bäst synkroniserad uppspelning för Netflix-kunder och fjädrar med en samtalsfunktion som stöder emojis och GIF.

4. Sändningstid

Eftersom det är några av de utmärkta Rabbit-alternativen för smartphones, ger det kunderna möjlighet att höra stämma och flytta filmer. Dessutom betyder det att du kan proportionera klistermärken, ljudmeddelanden och GIF-filer i realtid tillsammans med stöd för ljudobservation.

5. Syncplay

Det finns på Home windows, macOS och Linux för att titta på nedladdat innehåll. Det hjälper primära mediaintresserade spelare som VLC, Media Participant Vintage, och funktionen är belägen för att vara utmärkt.

6. Procentrör

Det är bäst för att titta på YouTube-filmer i kombination. Synkroniserad uppspelning är vackert utmärkt
och ger dessutom chattbiff up.